Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Leeuwarden nieuws uit B&W

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

besluiten tijdens de afgelopen vergadering. Een compleet overzicht van de door b. en w. genomen besluiten kunt u vinden in de rubriek Raadsinformatie.
Kamerverhuur gesloten wegens brandonveiligheid ¶ Nieuwe basisscholen in Zuiderburen ¶ Legesheffing voor informatieverstrekking taxatierapporten ¶ Directielid Stadsontwikkeling en -Beheer benoemd ¶ Gezamenlijke reactie op Vijfde Nota Ruimtelijke Ordening
Kamerverhuur gesloten wegens brandonveiligheid

Wegens een geconstateerde brandonveilige situatie heeft het college van b. en w. besloten om kamerverhuur in een bedrijfspand aan de Weerd (gedeeltelijk) te laten beŽindigen. De (acht) kamers zijn gelegen op drie etages boven het bedrijfspand. De bewoners van de kamers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie