Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Het tweede Tijd voor Vis receptenboekje is uit

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vis op de barbecue

Zomertijd is tijd voor vis

Rijswijk, 23 mei 2001 Het tweede Tijd voor Vis receptenboekje is uit. Aangezien veel Nederlanders bij de eerste zonnestralen hun barbecue tevoorschijn halen, worden in dit boekje volop tips en ideeën gegeven voor vis op de barbecue. Ook wordt er ruim aandacht besteed aan de Hollandse Nieuwe.

Vis is zeer geschikt voor de barbecue. Vrijwel alle vissoorten kunnen op de barbecue bereid worden. De stevigere vissoorten zoals zalm of heilbot zijn ideaal voor het maken van visspiesjes. En wat dacht u van het roosteren van grote ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie