Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wet op de Ruimtelijke Ordening gemeente Rijswijk

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

Wet op de Ruimtelijke Ordening art. 17 WRO

De burgemeester van de gemeente Rijswijk deelt mee dat door de directeur dienst Grondgebiedzaken een aanvraag om vrijstelling van het bestemmingsplan is ingediend voor het tijdelijk oprichten van een schoolgebouw op het perceel plaatselijk bekend als Laan van Deelen, kadastraal bekend als gemeente Rijswijk, sectie E nummer 2239.

Het bouwplan is niet in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan "Ypenburg" .

Aangezien het hier een bouwwerk van beperkte omvang betreft overwegen burgemeester en wethouders van de gemeente Rijswijk vrijstelling te verlenen van het geldende bestemmingsplan, met toepassing van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

De bouw- en situatietekeningen liggen met ingang van 31 mei 14 dagen, gedurende de openingstijden van 08.30 tot 12.00 uur, ter inzage bij de sectie Bouw- en Woningtoezicht van de afdeling Vergunningen en Handhaving, kamer 008, de Bruyn Kopsstraat 4 (dependance gemeentehuis), alhier.

Gedurende deze termijn kan een ieder tegen het verlenen van de vrijstelling schriftelijk bezwaren indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 5305, 2280 HH te Rijswijk.

.

Wet op de Ruimtelijke Ordening art. 19.3 WRO

De burgemeester van de gemeente Rijswijk brengt ter openbare kennis dat door

KPN Telecom, afdeling V&F, een aanvraag om een vrijstelling van het bestemmingsplan is ingediend voor het plaatsen van een kabelverdeelstation voor het telefoonnet van KPN op het perceel plaatselijk bekend als Van der Woudendijk nabij Smitsdijk (Ypenburg) kadastraal bekend gemeente als Rijswijk E 1765.

Het bouwplan is niet in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan; Ypenburg Oost.

Aangezien het hier een bouwwerk van beperkte omvang betreft, overwegen burgemeester en wethouders van de gemeente Rijswijk vrijstelling te verlenen van het geldende bestemmingsplan met toepassing van artikel 19.3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

De bouw- en situatietekeningen liggen met ingang van 23 mei 2001 14 dagen, gedurende de openingstijden van 08.30 tot 12.00 uur, ter inzage bij de sectie Bouw- & Woningtoezicht, kamer 008, De Bruijn Kopsstraat 4.

Gedurende deze termijn kan een ieder tegen het verlenen van de vrijstelling schriftelijk bezwaren indienen bij Burgemeester en Wethouders, Postbus 5305, 2280 HH te Rijswijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie