Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Materna brengt Nederlandse PR-account onder bij Whizpr

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Materna brengt Nederlandse PR-account onder bij Whizpr

Hilversum, 23 mei 2001 - Materna Benelux, één van Europa's leidende technologieleveranciers in de markt voor mobiele communicatie, heeft ICT PR-bureau Whizpr gekozen voor de opzet en uitvoering van haar public relations activiteiten in Nederland.

Materna heeft zich gespecialiseerd in alle disciplines van Computer Telefonie Integratie en is inmiddels de grootste verzender van commerciële SMS-berichten ter wereld. In landen als Duitsland en Hong Kong verzorgt Materna ook de verbindingen voor SMS-verkeer tussen mobiele operators. Met 18 miljoen betaalde SMS-berichten per dag in Europa bewijst Materna dat de markt voor deze kleine berichten een aanzienlijke omvang heeft bereikt. Het Materna-aanbod in de Benelux bestaat voornamelijk uit mobiele communicatiediensten voor GSM-carriers en corporate klanten. Materna biedt daarnaast geavanceerde applicaties en diensten voor GSM, SMS, WAP, GPRS en UMTS-gerelateerde projecten.

Materna heeft momenteel meer dan 1250 medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Dortmund en 9 andere Duitse kantoren, heeft Materna ook vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland en Hong Kong. Materna heeft al jaren grote ondernemingen als Deutsche Telekom, Mannesmann, Siemens, Bosch en Lufthansa als klant. Inmiddels heeft het bedrijf ook in de Benelux zijn naam op de kaart gezet, met klanten als Creyf's Interim, Rabobank, Jobstoday, Henkel, UPC, Mobistar en KBC-bank.

Over Whizpr
Whizpr is een PR adviesbureau, gespecialiseerd in communicatie op het gebied van ICT, Internet en New Economy. Hoewel pas in 2000 gestart, beschikt Whizpr over gedegen ervaring en vaardigheden in deze sectoren. Dit houdt in dat Whizpr bekend is met de markt, het jargon, de gevoeligheden en de relevante media. Whizpr werkt inmiddels voor Augeo Software, BuyOnline, Emexus, Magnus, Materna, Pervasic, Reed Exhibitions, Remedy Corporation, Sun Microsystems, Tower Technology, Tplc en YourNews. Voor meer informatie: www.whizpr.nl.

Website Materna: www.materna.com en www.annyway.com.

Voor meer informatie:
Materna Benelux
Jaap Koestal
Tel: 035 - 6252060
E-mail : jaap.koestal@materna.be

Whizpr
Martinique Walraven
0317-410483
(martinique@whizpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie