Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afdoening motie automatische parkeergarages gemeente R'dam

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Afdoening motie automatische parkeergarages

(22-5) Het College van B&W stelt voor om de `motie Daal' over onderzoek naar automatische parkeergarages, naar aanleiding van de bevindingen van vier studies naar de mogelijke bouw van al of niet ondergrondse (half)automatische parkeergarages, af te doen. Uit een voorstudie naar een halfautomatische parkeergarage met circa 180 plaatsen in het Jacob Noordzij project blijkt, dat volstaan kan worden met een verdiepte ondergrondse parkeerlaag (in plaats van de geplande 2). Voordelen zijn lagere stichtingskosten (fl. 2,7 mln minder), alsmede lagere exploitatiekosten (afhankelijk van kosten technisch onderhoud) en minder kosten voor schoonmaak en energie. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie