Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twynstra Group neemt belang in Corp. Consultants

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TWYNSTRA GUDDE

Twynstra Group neemt belang in Corp. Consultants

Twynstra Group neemt belang in Corp. Consultants

Twynstra Gudde Management Consultants en het in dienstenmarketing en merkenbeleid gespecialiseerde Corp Consultants hebben een principe-overeenstemming bereikt over strategische samenwerking. Per 1 juli aanstaande verwerft de Twynstra Group of Managers & Consultants, waarvan Twynstra Gudde deel uitmaakt, een 33% belang in het bureau Corp Consultants, gevestigd te Amsterdam.

Corp Consultants richt zich op ontwikkeling en positionering van merken en innovatie van serviceconcepten. Organisatieverandering en het realiseren van unieke opgaven zijn kernvaardigheden van Twynstra Gudde. Door de samenwerking kunnen Corp en Twynstra Gudde opdrachtgevers nu zowel in de conceptuele als in de implementatiefase van een vernieuwings- of veranderingstraject, gespecialiseerd adviseren en ondersteunen.

Aan de bereikte overeenstemming is een intensieve verkenning voorafgegaan. Daaruit is gebleken dat de manier van werken, de aard van de opdrachten en de opvattingen over kwaliteit en marktontwikkeling nauw op elkaar aansluiten.
De samenwerking krijgt vorm in gezamenlijke kennis- en methodeontwikkeling, in projectmatige samenwerking en in het gezamenlijk uitvoeren van opdrachten.
Beide bureaus blijven zelfstandig en onder eigen naam actief op hun markten.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie