Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BEA kondigt samenwerking met Dell Computer aan

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten- PERSBERICHT -

Amstelveen, 23 mei 2001

BEA kondigt samenwerking met Dell Computer aan

BEA WebLogic Server voor-geïnstalleerd op Dell's Infrastructure Accelerator Bundle

BEA Systems, één van de marktleiders op het gebied van e-business infrastructuur software, maakte vandaag bekend een samenwerking te zijn aangegaan met Dell. De bedrijven zijn overeengekomen dat BEA WebLogic® Server beschikbaar gemaakt zal worden via Dell's Infrastructure Accelerator initiatief, door pre-installatie op Dell PowerEdge* servers. BEA werkt samen met Dell om *ready-for-e-business' applicatie server oplossingen te kunnen aanbieden.

BEA WebLogic Server, 's werelds belangrijkste Java applicatie server, zal voor-geïnstalleerd worden op Dell PowerEdge servers, als onderdeel van een serie enterprise applicaties. Om de software te activeren, kunnen klanten eenvoudig een evaluatielicentie aanvragen, of een productie licentiesleutel afnemen van BEA. De combinatie van de Dell Infrastructure Accelerator Bundle met voor- geïnstalleerde BEA software en gezamenlijke marketing- en verkoopactiviteiten zal de markt voor Dell PowerEdge Servers op basis van Java applicaties verbreden in zowel multinationals, overheden als kleinere bedrijven.


*Onze relatie met Dell zal de ontwikkeling van kostenefficiënte, op Java gebaseerde e-business oplossingen voor verschillende soorten organisaties versnellen,* aldus Rauline Ochs, wereldwijd verantwoordelijk voor partnerinitiatieven bij BEA Systems. *De oplossing die we nu bieden zal de ontwikkeling van duizenden web-based applicaties voor het Dell platform enorm versnellen.*

Over BEA Systems
BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS) is één van 's werelds meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van e-business infrastructuur software. Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 10.000 klanten, waaronder het merendeel van de Fortune Global 500. BEA en haar WebLogic® product familie behoren tot de meest betrouwbare merken in e-business. Bedrijven die hun e-business gebaseerd hebben op het BEA WebLogic E-Business PlatformTM zijn betrouwbaar, in hoge mate schaalbaar en in staat nieuwe diensten snel op de markt te brengen. Het e-business platform van BEA is de de facto standaard voor meer dan 1900 system integrators, independent software vendors (ISVs) en application service providers (ASPs). Deze leveren hiermee totaaloplossingen om e-businesses toekomstbestendig te maken en stellen bedrijven hiermee in staat snelle groei en winstgevendheid te behalen. Het hoofdkantoor van BEA Systems is gevestigd in San Jose in Californië. De vestiging in Nederland bevindt zich in Amstelveen. BEA heeft in totaal 92 vestigingen in 32 landen. Op het web is BEA Systems te vinden onder www.bea.com.

OPMERKING: BEA en WebLogic zijn geregistreerde merken van BEA Systems, Inc. BEA WebLogic E-Business Platform is een merk van BEA Systems, Inc. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn waarschijnlijk merken van het bedrijf waarmee ze in verband worden gebracht.


Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie