Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten politiedistrict Kerkrade 13.30 uur

Datum nieuwsfeit: 24-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 24-05-2001 Persberichten district Kerkrade
Donderdag 24 mei 2001 - 13.30 uur

Kerkrade; gewond bij aanrijding
Een 37-jarige autobestuurster uit Kerkrade verleende woensdag 23 mei om 14.25 uur op de kruising Kapellaan-Putgang in Kerkrade geen voorrang aan een 71-jarige fietsster uit die plaats. De bejaarde vrouw werd geschept en raakte gewond. Zij werd met inwendig letsel overgebracht naar het ziekenhuis en werd opgenomen.

Eygelshoven; ernstige aanrijding
Woensdag 23 mei vond om 18.20 uur op de Waubacherweg in Eygelshoven een aanrijding plaats waarbij twee personen gewond raakten en drie auto`s zwaar beschadigd werden. Een 17-jarige jongen uit Eygelshoven had zonder toestemming de auto van de vader van zijn vriendin gepakt en was daarmee gaan rijden. Op de Waubacherweg botste hij achter op een auto van een 53-jarige bestuurder uit Kerkrade die linksaf de Martin Luther Kingstraat in wilde rijden. Door de klap van de aanrijding kwam deze bestuurder terecht op de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer en werd daar opnieuw aangereden door de auto van een 44-jarige man uit het Duitse Gangelt. De man uit Kerkrade en de 49-jarige inzittende vrouw van de Duitser raakten gewond en werden naar het ziekenhuis vervoerd. Uit de aangetroffen sporen is gebleken dat de 17-jarige knaap met een snelheid tussen de 85 en 100 km/uur gereden moet hebben terwijl maar 50 km toegestaan is. Hij werd aangehouden en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

(Voorlichting district Kerkrade (045-4002006)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie