Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten politiedistrict Sittard - 14.45 uur

Datum nieuwsfeit: 24-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 24-05-2001 Persberichten district Sittard
Donderdag 24 mei 2001 - 14.45 uur

Amstenrade/Beek; bromfietscontroles
Woensdag 23 mei werd op de Allee in Amstenrade en de Prins Mauritslaan in Beek een bromfietscontrole gehouden. Van de 10 gecontroleerde brommers in Amstenrade bleken er 7 rijtechnische gebreken te vertonen terwijl 2 bromfietsen uit het verkeer genomen werden omdat er met het framenummer geknoeid was. Van de 15 in Beek gecontroleerde brommers bleken er 14 niet in orde te zijn. Ook hier werden 2 brommers uit het verkeer genomen in verband met de framenummers.

Puth; brand
Tijdens werkzaamheden aan het dak van een woning aan de Einder Coolhoff in Puth door een 34-jarige man uit Brunssum vloog woensdag 23 mei om 13.15 uur de dakbedekking en het daaronder aanwezige isolatiemateriaal in brand. In verband met de brand werden de bewoners van de aangrenzende woningen gewaarschuwd. Door de brandweer werd het vuur geblust. Hoe groot het schadebedrag is, is niet bekend.

Geleen; overval op tankstation
Woensdag 23 mei vond een overval plaats op een tankstation aan de Urmonderbaan in Geleen. Om 19.25 uur kwam een onbekende man het tankstation binnen waar op dat moment alleen de 22-jarige bediende aanwezig was. Hij liep naar haar toen en eiste onder bedreiging van geweld de inhoud van de kassa. Met een nog onbekend geldbedrag maakte hij zich daarna uit de voeten. De verdachte wordt omschreven als een blanke man, 40-50 jaar, lengte ongeveer 1,80 meter, gezet postuur, lang blond vettig haar tot over de schouders. Hij droeg een zwart T-shirt, een blauwe jeansbroek en een donker blauwe halflange jeansjas.

Sittard; ontzegging rijbevoegdheid
Donderdag 24 mei werd om 04.15 uur op de Putstraat in Sittard een 50-jarige autobestuurder uit Nuth gecontroleerd. Tijdens de controle bleek dat de man een ontzegging van de rijbevoegdheid had tot 3 oktober 2001. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

(Voorlichting district Kerkrade; 045 - 400 2006)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie