Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst alternatieve kinderopvang Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 24-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Stadskanaal


Mededelingen

Informatiebijeenkomst alternatieve kinderopvang

24 mei 2001

De stichting 'De Boot' heeft bij de gemeente een plan ingediend voor alternatieve kinderopvang op een boot. Deze boot wil men graag aanleggen aan de Hoofdkade voor het Comenius College. Het komt nogal eens voor dat kinderen na schooltijd thuiskomen in een leeg huis. Ouders hebben elders verplichtingen, zonder voor één of andere vorm van opvang te hebben gezorgd. Voor deze kinderen uit Stadskanaal wil de stichting 'De Boot' een vorm van opvang bieden.

In mei heeft college van burgemeester en wethouders besloten mee te werken aan dit plan. Om te kunnen beoordelen of de omwonenden positief staan tegenover dit plan is er een informatiebijeenkomst gepland.

Deze informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdag 31 mei 2001 in de patio van het gemeentehuis, aanvang 19.30 uur. De stichting 'De Boot' en de gemeente willen op deze avond uitleg geven over het bovengenoemde plan.
Omwonenden van de Hoofdkade zijn middels een bewonersbrief uitgenodigd voor deze informatiebijeenkomst.

© Gemeente Stadskanaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie