Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekerfinale FC Twente-PSV in Enschede

Datum nieuwsfeit: 24-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Enschede

Binnenstad Enschede bruist tijdens bekerfinale FC Twente-PSV

Enschede, 22 mei 2001

Enkele tienduizenden voetbalsupporters uit Enschede en deze regio reizen op donderdag 24 mei naar de Rotterdamse Kuip voor de bekerfinale FC Twente-PSV. De thuisblijvers hoeven niet per sé in eigen kring de wedstrijd op televisie te kijken. Ze kunnen de strijd om de Amstel Cup ook volgen in het centrum van de stad. Op de Oude Markt bij de Grote Kerk komt een podium met een flink tv-scherm waarop de verrichtingen van de voetballers live te zien zullen zijn. Op initiatief van het Enschede Uit Bureau wordt dat alles ook nog eens omlijst met een gevarieerd programma. Dat ziet er zo uit:

12.00-14.00 Stichting Noot presenteert een leuk muziekprogramma van haar uur dubbel-cd
"Momentopname". U kunt genieten van acts als: Let's get tropical, Bennie Joosting, Wim de Boer, Ruccet Sandici, Heel Apart, Jans (van Regiotop), The Blues Authority en Charles in Charge. De cd van deze artiesten is te koop bij het podium.
14.00-15.00 Carmen & Ben Steneker komen met Twentse country uit uur Haaksbergen.
15.00-17.30 Showorkest Rendezvous brengt het publiek in de stemming met uur repertoir uit de jaren zestig.

17.30-20.30 Live tv-uitzending bekerfinale FC Twente - PSV op groot uur scherm (40m2). De wedstrijd is ook te zien in de diverse horecagelegenheden.

20.30-23.00 Erwin Berger en René Duinkerken met een speciaal uur overwinningsprogramma onder de veelzeggende titel: "Eenmaal zijn wij de kampioen"
23.00-04.00
uur Eurotrain met gevarieerd muzikaal repertoire. Gezien de verwachte drukte zal de binnenstad op Hemelvaartsdag voor alle verkeer gesloten zijn vanaf 11.00 uur 's ochtends.

Huldiging op vrijdagmiddag...

Als FC Twente de Amstel Cup wint dan staat de ploeg een feestelijk onthaal te wachten op vrijdagmiddag 25 mei. Burgemeester Jan Mans zal de spelersgroep, de trainersstaf en het bestuur huldigen tijdens een speciale bijeenkomst vlak achter het Arkestadion. Daarna volgt er een rijtoer.
In Enschede centrum zal het die dag zeker ook feest zijn. De huldiging is te zien op het grote tv-scherm op de Oude Markt en daar kunt u ook een aantrekkelijk programma meemaken. Natuurlijk alleen als FC Twente thuiskomt met die belangrijke beker. U kunt het volgende verwachten:

19.00-20.30
uur De Boswachters
20.30-21.30
uur Peter Beense met Hollandse hits
21.30-00.00
uur DJ Rob Toonen
De binnenstad is vrijdag 25 mei voor alle verkeer afgesloten vanaf 13.00 uur.

Voor meer informatie over het huldigingsprogramma bij het Arkestadion en de rijtoer moet u de plaatselijke en regionale media in de gaten houden. Daarin worden nadere détails bekend gemaakt.

Enschede, altijd thuis voor Twentereageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie