Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Motoragent lost waarschuwingsschot tijdens achtervolging

Datum nieuwsfeit: 25-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: ALMERE/HUIZEN 25-05-2001 Achtervolging gestolen auto en waarschuwingsschot Stafdienst Communicatie, Evert Onink, 06-5140 1953

ALMERE / HUIZEN Een motorrijder van Politie Flevoland, district Zuid, heeft vrijdagmiddag bij een achtervolging in Huizen een waarschuwingsschot afgevuurd, nadat hij tweemaal bijna overreden was door een 28-jarige man uit Zaandam. De verdachte is in Huizen aangehouden door medewerkers van de korpsen Gooi- en Vechtstreek en Flevoland.

De zaak begon op de Waterlandseweg in Almere, waar de motoragent de verdachte een overtreding zag plegen. De verdachte ging op zijn aanwijzing een vluchthaven op, maar reed direct weer weg. De motorrijder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie