Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hessing De Bilt importeur Rolls-Royce Benelux

AutoRai

Nieuws uit de autowereld

Op 17 mei jl. heeft Hessing De Bilt op het hoofdkantoor van BMW in München het exclusieve contract ondertekend voor de verkoop van Rolls-Royce in Nederland, België en Luxemburg. Hessing is zeer verheugd als eerste importeur ter wereld benoemd te zijn.

Spyker heeft de exclusieve rechten verkregen van de Automobile Club de Monaco om de C8 Spyder en C8 Laviolette aan het publiek te tonen tijdens de Grand Prix van Monaco, die in het lange weekeinde van 24 tot en met 27 mei wordt gehouden in Monte-Carlo.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie