Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RadioWereld nu ook te bereiken via www.radio.nl

Datum nieuwsfeit: 25-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RadioWereld nu ook te bereiken via www.radio.nl

DIEREN - De mediasite "www.RadioWereld.nl", de marktleider op het gebied van medianieuws, en het portaal voor veel mensen uit de media is op het internet nu ook te bereiken via www.Radio.nl.

Voorheen was dit niet mogelijk omdat algemene domeinnamen niet geregistreerd konden worden. Met de inwerkingtreding van het nieuwe reglement van de Stichting Domein Registratie dat op 15 november 2000 inging, verviel ook de inhoudelijke toetsing van domeinnamen.

RadioWereld was de eerste internetsite met de aanvraag (1997) van www.Radio.nl. Aangezien de eerste aanvrager recht heeft op de domeinnaam heeft RadioWereld de naam toegewezen gekregen.

"We zien met de nieuwe domeinnaam genoeg mogelijkheden voor de toekomst", aldus M.Slijper van Radiowereld.

Radiowereld is absoluut toonaangevend, betrouwbaar, en de meest uitgebreide van alle mediasites die op het internet bestaan in Nederland. Eind 1996 is RadioWereld ontstaan als hobby. Dagelijks brengen we veel Medianieuws en Mediaroddels in de Benelux. Radiowereld anno 2001 is inmiddels zo bekend dat iedereen uit de mediawereld deze site kent.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie