Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Innovatienetwerk helpt startende ICT-ers

Datum nieuwsfeit: 25-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Innovatienetwerk helpt startende ICT-ers

In de moeilijke ICT-markt blijkt een startkapitaal geen garantie te geven voor een gezond bedrijf. Ondanks de vele subsidies die beschikbaar zijn voor startende ICT-ers, blijken veel nieuwe bedrijven zich niet staande te kunnen houden. Dankzij een uniek concept kunnen starters die de technologische kennis hebben, maar nog onvoldoende over ondernemerskwaliteiten beschikken, hun producten wel succesvol op de markt zetten en ondertussen bouwen aan een gedegen bedrijfsstructuur. Beginnende bedrijven krijgen toegang tot kennis, middelen en mensen en kunnen zich richten op hun kernactiviteiten, dankzij het innovatienetwerk van BVIT. De eerste technostarters, zoals 1A First ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie