Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 12.50 uur

Datum nieuwsfeit: 26-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 12.50 uur
Winkeldievegge aangehouden

ZEIST In een winkel aan de Slotlaan is vrijdagochtend om half elf een 28-jarige vrouw uit Soesterberg aangehouden voor winkeldiefstal. Het personeel had de vrouw zien stelen en de dievegge overgedragen aan de politie. Tegen de vrouw is proces verbaal opgemaakt.

Peuter alleen in auto in brandende zon

ZEIST Vrijdagmiddag rond vijf uur zag een surveillerende agent aan de 1e Hogeweg een peuter alleen in een auto zitten in de brandende zon, met alle ramen afgesloten. Omdat het kind na heen en weer schudden van de auto niet reageerde, sloeg de agent de ruit van de auto in. Zelfs daarvan werd het kind niet direct wakker.

Met behulp van omstanders werd het kind met een verfrissend drankje en wat snoep weer opgepept. Een uur later kwam de vader, een 39-jarige man uit Maarn, bij de auto aan. Nadat de man door de agent stevig toegesproken was, bedankte vader de te hulp geschoten omstanders en agent.

Ongeval met letsel

BUNNIK Vrijdagavond om kwart voor elf vond op de Schoudermantel een aanrijding plaats. Een 29-jarige man uit Doorn reed met zijn vrachtwagen over de Schoudermantel, komende vanuit Odijk. Ter hoogte van de Kosterijland, sloeg de man rechtsaf zonder de naast hem rijdende bromfietser voor te laten gaan. De bestuurder van de vrachtwagen had de bromfietser, een 16-jarige jongen uit Bunnik, helemaal niet gezien. De jongen is met beenletsel en pijn aan het hoofd naar het UMC overgebracht. De bromfiets is voor technisch onderzoek meegenomen.

Snelheidscontrole

DE BILT Vrijdagochtend van kwart over negen tot half twaalf heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Utrechtseweg. Van de 676 gecontroleerde voertuigen reden er 74 harder dan de maximaal toegestane snelheid van 80 km per uur. De hoogst gemeten snelheid was 140 km per uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie