Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Www.christijan.com start tegelijk met Grand Prix Monaco

Datum nieuwsfeit: 26-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

www.christijan.com WORDT GELANCEERD BIJ START GRAND PRIX MONACO

Breda, 25 mei 2001. Sinds 17 mei heeft WDS, onderdeel van Cell Network, de teaser pagina van Christijan Albers live gezet, met daarop alleen een teller die aftelt tot de start van de Grand Prix in Monaco. De opvolger van deze teaser pagina wordt zaterdag 26 mei om 12.00 uur tijdens de start van de Grand Prix Monaco gelanceerd. Rechtstreeks via de nieuwe website brengt Christijan nieuws over de race.

Sinds 22 mei vermeldt de website een telefoonnummer voor bezoekers. Hier 'vertelt' Christijan de laatste nieuwtjes. Op de website is de mogelijkheid gecreëerd je aan te melden voor een conference call met Christijan Albers. Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei krijgen tien gelukkigen bericht dat zij mogen deelnemen aan de conference call, waarna dit gesprek plaatsvindt. Door het telefoonnummer 0909 - 404 09 09 te bellen, kan iedereen meeluisteren met dit gesprek. Het voice systeem en de conference call worden mogelijk gemaakt door SNT.

WDS is verantwoordelijk voor het businessconcept, ontwerp en bouw van de website www.christijan.com. 'In een volgende fase wordt de website verder uitgebreid,' aldus Ton Damen, 'dit betekent dat de website later omgevormd wordt tot een community met functionaliteiten als chat en forums.' Daarmee wordt Christijan Albers de eerste Formule 1 rijder met een community. Het doel van de website is in de nabije toekomst een platform te worden waar fans alle informatie over Christijan als persoon kunnen halen.

Christijan Albers is op dit moment test- en reserverijder voor European Minardi F1 en hoopt in de toekomst daadwerkelijk voor het team te gaan rijden. The Communication Company begeleidt Christijan Albers. De introductie van Christijan Albers als aankomend formule 1 talent dit jaar is door The Communication Company gecommuniceerd in de media.

WDS is een interactief communicatiebureau, gespecialiseerd in business modeling, cross-media concepting, consultancy en design. In 2000 heeft WDS zich aangesloten bij Cell Network. Cell Network is een van de leidende internationale spelers op het gebied van internet en interactieve media. Cell Network is actief in 14 landen, met meer dan 2000 werknemers.

The Communication Company is opgericht in 1990 in Breda en houdt zich bezig met creatieve communicatie in de breedste zin van het woord. De onorthodoxe manier van werken en de rebelse stijl die The Communication Company erop nahoudt, hebben ertoe geleid dat zij één van de snelst groeiende bureaus in de Benelux is.

EINDE

<> <> <>


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie