Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plantenmarkt in de Leidse Hortus Zaterdag 26 mei

Datum nieuwsfeit: 26-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Plantenmarkt in de Leidse Hortus
Zaterdag 26 mei

De plantenmarkt in de Hortus botanicus Leiden is een jaarlijks terugkerend evenement waar vele bezoekers halsreikend naar uitkijken. Midden in het plantseizoen krijgen tuinliefhebbers de kans net dat ene bijzondere plantje te vinden voor hun eigen plantenparadijs. Moerasplanten, kamerplanten, bijzondere bolgewassen van Rita van der Zalm, rozenstruiken van Belle Epoque, heesters en bomen, insectenvangende planten, Zuid-Afrikaanse planten en bolgewassen, een groot sortiment tuinplanten van De Beeksterhof, succulenten en cactussen, bijenplanten, een-jarigen en tuinplanten: allemaal worden ze aangeboden bij de diverse kramen. Wie niet op zoek is naar ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie