Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht stad

Datum nieuwsfeit: 27-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-05-2001

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht stad, 11.00 uur
Verkeersongevallen met letsel

UTRECHT- Op zaterdagochtend omstreeks half vijf raakte een 64-jarige automobilist uit Herwen gewond na een aanrijding. De politie kreeg de melding dat een auto tegen een lantaarnpaal was aangereden op de Amsterdamsestraatweg.

Zij ging poolshoogte nemen en trof de auto van de 64-jarige man zwaar beschadigd aan. Er was een lantaarnpaal en een verkeerslicht uit de grond gereden. De bestuurder was echter verdwenen. Op aanwijzing van een getuige trof de politie de man aan in de omgeving. Hij was compleet en de war en wist niet meer wat er gebeurd was. Aangezien de man een snee in zijn hoofd had werd hij voor behandeling vervoerd naar het ziekenhuis.

UTRECHT- Op zaterdagavond ontstond er omstreeks half twaalf een aanrijding waarbij 3 personen gewond raakte.

Een 27-jarige automobilist uit Utrecht verleende op de kruising Einthovendreef zuid Gageldijk geen voorrang aan een 32-jarige automobilist uit Groenekan. De 32-jarige botste vervolgens tegen de flank van de 27-jarige aan. Door de aanrijding werd de Utrechter en zijn 21-jarige passagiere (Den Dolder) uit de auto geslingerd en kwamen 5 meter verderop terecht op een grasveld. De 32-jarige kwam na de aanrijding tot stiltand tegen een boom.

De drie slachtoffers werden met o.a aangezichtletsel en kneuzingen over het gehele lichaam vervoerd naar het ziekenhuis. De autos liepen grote schade op en moesten worden weggesleept.

Rover aangehouden

UTRECHT- Op zaterdagochtend werd omstreeks zeven uur een 39-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden nadat hij een 22-jarige man uit Veghel had proberen te beroven.

De 22-jarige zat op Radboudtraverse op de grond om even uit te rusten. Plotseling zag de 39-jarige man op hem aflopen en ging bovenop de 22-jarige zitten. De 39-jarige doorzocht vervolgens de jas- en broekzakken van de man. De man uit Veghel probeerde de 29-jarige nog van zich af te duwen maar dit lukte hem niet.

Beveiligingsmedewerkers zagen dit gebeuren en konden de 39-jarige aanhouden en overdragen aan de politie.

Twee keer in de fout

UTRECHT- Op zondagochtend werd een 20-jarige automobilist uit Utrecht gecontroleerd op de Lange Viestraat. Onderzoek wees uit dat de man teveel alcohol had gedronken en blies op het bureau 0.95 promille. Naast een proces-verbaal kreeg de man tevens een rijverbod van 3 uur.

Nog geen uur later zagen agenten de man weer in zijn auto rijden op de Baden Powellweg. Hij werd wederom aangehouden en overgebracht naar het bureau. Met nog een proces-verbaal op zak kon de man het bureau weer verlaten.

Vervolg persbericht van donderdag 24 mei.

UTRECHT- Op donderdag 24 mei werd omstreeks 04.45 uur het ontzielde lichaam aangetroffen van een 32-jarige vrouw uit Den Bosch. Door de politie werd kort daarop een 32-jarige man uit Utrecht aangehouden.

Medewerkers van een beveiligingsbedrijf troffen tijdens hun ronde de man en de vrouw in het Moreelsepark aan. Zij constateerden dat de vrouw geen tekenen van leven meer vertoonde en waarschuwden de politie. De 32-jarige man werd hierop direct door de politie aangehouden.

Vrijdag 25 mei werd er sectie verricht op het lichaam van de vrouw. Onderzoek heeft aangetoond dat de vrouw door geweld om het leven is gebracht. De politie heeft de zaak nog in onderzoek. De 32-jarige Utrechter zit nog vast.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie