Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 12.15 uur

Datum nieuwsfeit: 27-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 12.15 uur
Bromfiets opgevoerd en onverzekerd

BAARN Zaterdagavond om kwart over acht zag de politie op de Eemnesserweg een 21-jarige inwoner van Baarn rijden op een bromfiets zonder geldig verzekeringsplaatje. De man werd staande gehouden en de brommer in beslag genomen. Op het bureau werd de brommer op de rollerbank gezet en bleek de brommer ook nog flink opgevoerd te zijn. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed; verkeersbord gesneuveld

SOEST Zaterdagmiddag om half zes reed een 71-jarige inwoner uit Soest op de Vredehofstraat tegen een verkeersbord aan. De politie die ter plaatse kwam rook bij de man een sterke alcohollucht. De man moest daarop een blaastest doen en bleek inderdaad teveel gedronken te hebben. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Het lukte de man niet om mee te werken aan de ademanalysetest, waarop bij hem bloed is afgenomen. De uitslag van deze test zal later bekend worden. De politie heeft de zaak in behandeling.

Glaasje op

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG In de nacht van zaterdag op zondag om half één controleerden surveillerende agenten een 27-jarige bestuurder uit Bunschoten op het gebruik van alcohol. De man werd op de Oostsingel staande gehouden en moest een blaastest doen. Omdat de test aangaf dat de man teveel gedronken had, moest hij op het bureau een ademanalysetest doen. De man had een alcoholpromillage van 0,8 in zijn lichaam. Hij kreeg een boete van 410 gulden en een rijverbod van 2 uur opgelegd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie