Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 12.40 uur

Datum nieuwsfeit: 27-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 12.40 uur
Illegale houseparty gaat niet door

AMERSFOORT Een aantal inwoners van Amersfoort waren zaterdagavond aan de Grote Koppel bezig met het opbouwen van een illegale houseparty. De politie kwam langs, nog voor het feest begonnen was en wees de organisatoren erop dat ze geen vergunning hadden en dus maar hun spullen moesten inpakken. De feestvierders hebben hun spullen opgeruimd en zijn vertrokken.

Fietser onderuit

AMERSFOORT Zaterdagavond om tien uur ging er op de Blekersingel een fietser onderuit. Een 14-jarige jongen uit Amersfoort was met een behoorlijke vaart op de grond terecht gekomen. Hij is met enkele schaafwonden en een duizelig gevoel naar het ziekenhuis Lichtenberg vervoerd.

Eenzijdig ongeval met drank op

AMERSFOORT In de nacht van zaterdag op zondag om half drie vond op de Utrechtseweg een ongeval plaats. Een 33-jarige man uit Zeist reed over de Utrechtseweg, komende uit de richting van de Stadsring. Hij lette niet goed op de weg, kon zijn voertuig niet meer goed onder controle houden en knalde op de middengeleiders van de weg. Als gevolg daarvan was de rechterband van de auto lek geraakt en de middengeleiders werden vernield.

De gewaarschuwde politie rook bij de man een alcohollucht en nam bij de bestuurder een blaastest af. De test wees uit dat de man teveel gedronken had, waarop hij moest meekomen naar het bureau voor een ademanalyse. Het alcoholpromillage in het lichaam van de man lag op 0,95. De man zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Snelheidscontrole

AMERSFOORT Zaterdagochtend van tien tot twaalf uur heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Utrechtseweg. Van de 978 gecontroleerde voertuigen reden er 36 harder dan de toegestane snelheid van 80 km per uur. De hoogst gemeten snelheid lag op 103 km per uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie