Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 27-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 27-05-2001 Persberichten district Sittard
Zondag 27 mei 2001 - 13.00 uur

Sittard; diefstal kratten
Zaterdag 26 mei zag de politie om 20.35 uur een 28-jarige man uit Einighausen zijn auto parkeren in de berm van de Hasseltsebaan in Sittard waarna hij het daar gelegen talud opliep. Omdat een en ander verdacht oogde, werd de man in de gaten gehouden. Kort daarop kwam hij terug met vijf kratten met lege flessen bij zich. Deze kratten waren kennelijk daar verstopt. In zijn auto trof de politie een wapenstok en een geringe hoeveelheid heroïne aan. In de kofferbak werd een tas met papieren aangetroffen welke buit was gemaakt bij een eerdere gepleegde inbraak in een auto. De verdachte werd aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

Geleen; motorrijder zwaar gewond
Zaterdag 26 mei kwam om 18.00 uur op de Urmonderbaan in Geleen een 38-jarige motorrijder uit Rotterdam ten val. In zijn val botste hij tegen twee voor het rode verkeerslicht wachtende andere motorrijders uit Rotterdam en Zwijndrecht op waardoor ook hun motoren beschadigd werden. De 38-jarige Rotterdammer liep bij de botsing een zevental gebroken ribben, een gebroken hand en nekletsel op. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis Sittard en aldaar opgenomen. Zijn motorfiets raakte zwaar beschadigd.

Geleen; diefstal uit auto`s
Zondag 27 mei trof de politie om 05.25 uur op de Kerenshofweg in Geleen een auto aan die open stond en waarbij geen bestuurder was. Toen de patrouille op onderzoek uitging, kwam vanaf het terrein van een garagebedrijf een 22-jarige man uit Landgraaf. In zijn kleding werd inbrekerswerktuig aangetroffen. Toen hij nader aan de tand gevoeld werd, bekende hij kort daarvoor vanaf twee op het terrein staande auto`s radioantenne en een remlicht ontvreemd te hebben. De goederen werden in de auto van de verdachte aangetroffen. De verdachte werd aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

(Voorlichting district Kerkrade; 045 - 400 2006)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie