Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 27-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 27-05-2001 Persberichten district Kerkrade
Zondag 27 mei 2001 - 13.10 uur

Kerkrade; etalagekraak
In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 mei werd de etalageruit van een winkel aan de Akerstraat in Kerkrade ingegooid. Door het ontstane gat wist men de zaak te betreden en werden uit de schappen ongeveer vijfhonderd pakjes sigaretten en shag meegenomen. Hoe groot het schadebedrag is, is niet bekend.

Kerkrade; taxi vernield
Zondag 27 mei werd om 06.20 uur op de Akerstraat in Kerkrade een 27-jarige man aangehouden die kort daarvoor met een halterstang de ruit van een taxi had ingeslagen. De verdachte had zich samen met zijn broer door een taxi laten vervoeren. Toen hij bij zijn woning werd afgezet, bleek dat hij geen geld had om de rit te betalen. Toen de chauffeur enkele collega`s ter assistentie had geroepen om in deze zaak te bemiddelen, kwam plotseling de verdachte met de stang naar buiten en sloeg de ruit van een van de taxi`s in. Hij werd ter plaatse door de politie aangehouden en overgebracht nar het bureau.

(Bureau Voorlichting district Kerkrade; 045 - 400 20 06)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie