Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 27-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 27-05-2001 Mediaberichten zondag 27 mei (14.30 uur)

REGIO Snelheidscontroles project Samen minder

Het project Samen minder van de politie Limburg-Noord, beoogt het rijgedrag van automobilisten te beïnvloeden door streng te controleren op snelheid. Vrijdagmiddag bekeurde de politie in vier uur tijd 153 automobilisten voor snelheidsovertredingen.

Horn Op de Beegderweg bekeurde de politie vrijdagmiddag tussen half een en kwart voor twee, 18 van de 342 automobilisten voor te hard rijden. Waar 80 km/uur is toegestaan reed één van hen 122 km/uur.

Horn - Op de Roermondseweg bekeurde de politie tussen twee en half vier 28 van de 664 passerende bestuurders. Hoogst gemeten snelheid was daar 120 km/uur.

Haelen De politie bekeurde op de Roggelseweg in Haelen 3 van de 62 passanten vrijdagmiddag tussen kwart over vier en kwart voor vijf. Hoogst gemeten snelheid: 99 km per uur.

Neer Op de Heldense weg controleerde de politie vrijdagmiddag tussen vijf en zes uur binnen de bebouwde kom 242 passanten. Daarvan werden er 102 bekeurd. Hoogst gemeten snelheid was daar 94 kilometer per uur.

Eind Bij snelheidscontroles met een lasergun zaterdagochtend tussen tien en half twaalf op de Houtsberg in Eind heeft de politie 8 processen-verbaal opgemaakt voor te hard rijden. Drie bestuurders reden meer dan 100 km/uur waar 80 is toegestaan. Hoogst gemeten snelheid was 132 km/uur. Een 53 jarige man uit Maasbracht moest daarvoor zijn rijbewijs inleveren (meer dan 50 km te hard). WEERT Minderjarige winkeldief

Weert Een tienjarige jongen uit Ede is zaterdagochtend met een winkelwagen vol levensmiddelen zonder te betalen de kassa gepasseerd van de Albert Heijn op de Muntpassage. Een politiepatrouille trof de jongen honderd meter van de supermarkt aan, waar hij naar later bleek
- zou worden opgepikt door zijn 32-jarige moeder. Omdat de jongen zich verdacht gedroeg, sprak de politie de jongen aan en nam hem mee terug naar de supermarkt. Daar bleek dat de camerabewaking het feit had vastgelegd. Op video stond ook dat de jongen even eerder met zijn moeder en twee andere volwassenen de supermarkt was binnengekomen. De politie nam de jongen mee naar het bureau, waar de moeder zich later meldde. Voor de moeder is proces-verbaal opgemaakt voor het plegen van diefstal samen met één of meer personen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie