Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 27-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 27-05-2001 Mediaberichten zondag 27 mei (16.30 uur, laatste berichten)

BLERICK Aanhouding kerkdieven

Blerick De politie heeft zondagmiddag rond één uur twee mannen op heterdaad aangehouden, nadat zij de kerk aan de Alberdingk Thijmstraat hadden beroofd van enkele kaarsen, een kaarsenstandaard en het offerblok met daarin enkele guldens. Het gaat om een 44-jarige man uit Venlo, zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 39-jarige man uit Nettetal (Dld). Beiden zijn drugsverslaafd. Een getuige, een 41-jarige man uit Blerick, zag de twee mannen de kerk binnengaan en met hun buit weer naar buiten komen. Hij waarschuwde onmiddellijk de politie, die de mannen binnen tien minuten wist op te sporen en aan te houden. Beide mannen zijn ingesloten voor nader verhoor. OOSTRUM Aanhouding inbreker op heterdaad

Oostrum De politie heeft zondagmiddag om drie uur een 44-jarige man aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Stationsweg. De eigenaar van deze woning kwam juist terug van vakantie en een onbekende persoon in zijn woning aan. Samen met zijn vrouw en zijn buurman wachtte hij de inbreker op en probeerde hem te grijpen. Ze konden hem echter niet vasthouden. De politie arriveerde juist op tijd om de man als nog te grijpen na een lange sprint tot op een nabijgelegen bedrijfsterrein. De verdachte is een bekende van de politie. Hij gaf toe horloges uit de woning ontvreemd te hebben. Vervolgens bekende hij nog enkele inbraken en diefstallen. De man is voorgeleid en in een politiecel in Venlo ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie