Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste zomervoorstelling in Slottuintheater Zeist

Datum nieuwsfeit: 27-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Eerste zomervoorstelling in Slottuintheater

De eerste voorstelling van het vijfde zomerseizoen in het Slottuintheater is op zondag 27 mei. Theatermaker Martin Mens bijt het spits af met de voorstelling 'Kraanvogel leert vliegen'. In deze voorstelling gaat Meneer Mens met vakantie om op verhaal te komen. Daar is hij wel aan toe. Er is namelijk iets vreselijks gebeurd. Meneer Mens kan niet meer vertellen. De woorden blijven steken in zijn keel of komen verkeerd uit zijn mond. Hij heeft last van woordbreuk. Gelukkig heeft hij vrienden die hem helpen, zoals Kraanvogel. Een verhaal dat eigenlijk gaat over de zoektocht naar geluk.

Rond half drie begint het tweede programma-onderdeel, Theatergroep Mevrouw Bakker. Vijf dames die lid zijn van een motorclub en op bijzondere fietsen hun kunsten laten zien. Een adembenemende vertoning... Ongeveer een uur later is het tijd voor het derde en laatste deel van het middagprogramma. Geen muziek dit keer, maar 'De Kroon en de Zot', Shakespeares King Lear als circusact voor kinderen. Een vrije bewerking van Meatball en van de Camp Circustheater.

De voorstelling begint om 13.30 uur en is gratis toegankelijk. Het openluchttheater achter Slot Zeist bereikt u via het witte bruggetje aan de achterzijde van Slot Zeist. Bij minder goed weer belt u de infolijn om te horen of de voorstelling doorgaat: 030-6910465. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.slottuintheater.nl Dit seizoen telt twaalf voorstellingen. Ze zijn allemaal gratis te bezoeken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie