Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wedstrijd 'Best geklede Fifties' in Duinrell

Datum nieuwsfeit: 27-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 20 MEI 2001

Winnaars `Fun en Fifties 2000' klaar voor 2001

Fun & Fifties in Duinrell

De familie Gerrits, vorig jaar op Duinrell tijdens het evenement `Fun en Fifties' uitgeroepen tot `Best geklede Fifties', staat klaar om de titel te verdedigen. De wedstrijd is ook dit jaar onderdeel van het Fun en Fifties evenement dat op 27 mei aanstaande plaatsvindt in het Wassenaarse vakantie- en attractiepark.

De familie Gerrits, winnaar van vorig jaar, klaar om de titel te verdedigen

Enkele tientallen deelnemers hebben zich al ingeschreven om mee te dingen naar de felbegeerde titel `Best geklede Fiftie', een wedstrijd waar diverse grote prijzen te winnen zijn.

Voorafgaand aan deze wedstrijd is er een grote parade met alle Fifties en een groot aantal limousines en cadillacs uit dit tijdperk.

Bennies Fifties
In samenwerking met Bennies Fifties uit Scheveningen organiseert Duinrell op 27 mei voor de tweede maal dit grootschalige evenement. Op 27 mei staat heel Duinrell in het teken van de Fifties. In het Zomertheater presenteert Edvard Niessing, de bekende presentator, naast de wedstrijd `Best geklede Fiftie' een doorlopend programma vol zang, dans en verrassende acts uit de jaren '50.

In de Kikkertuin zal een grote 'vijftiger-jaren markt' worden gehouden. Twintig tot vijfentwintig standhouders zullen er hun waren uitstallen en verkopen. De bezoekers kunnen zich daar vergapen aan een grote verscheidenheid aan artikelen zoals jukeboxen, dinermeubilair, rock-'n-rollkleding en -platen.

Haardracht
Voor de bijpassende haardracht is er op deze dag een kapper aanwezig die de bezoekers van 'vetkuif' of 'suikerspin' kan voorzien. Indien gewenst legt de fotograaf deze metamorfose als herinnering vast. Tenslotte zullen de vele horecagelegenheden natuurlijk ook aan de Fifties-sfeer worden aangepast.

Het bezoek aan `Fun en Fifties' is inbegrepen in de normale toegangsprijs van het park inclusief twee uur Tikibad. Deelnemers aan de wedstrijd kunnen zich vooraf inschrijven bij Bennies Fifties (telefoonnummer (070) 35 85 810) of op de dag zelf bij de kassa of Infokiosk van Duinrell.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie