Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Arte y Compas & Tapas Bar in de Effenaar Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 27-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

zondag 27: 20.30: f 17,50 (¤ 7,94)
La Cantina Flamenco
Arte y Compas
& Tapas Bar
Arte y Compas is een Spaanse flamencogroep bestaande uit: danseres Mari Adame Sanchez, danser Miguel Muñoz, zanger Falu de Cádiz en gitarist José Adame Sanchez.
Door de inmiddels jarenlange samenwerking hebben zij een uitgebreid theaterprogramma ontwikkeld. Met de titel `Teritorios' willen zij laten zien dat de verschillende provinciën van Andalusië (Zuid Spanje) elk hun eigen specifieke stijl en kenmerken hebben. Zo zullen onder andere de Alegrias de Cádiz, de Bulerias de Jerez, de Tangos de Granada, de Rondeña de Ronda, Tarantos de Jaen en de Sevillanas uit Sevilla zeker niet ontbreken. In het concert komen zowel zang, dans als gitaar aan bod. Met een avondvullend programma brengt Arte y Compás op overtuigende wijze de verschillende `Teritorios' voor het voetlicht. Aan temperament zal het zeker niet ontbreken. Deze voorstelling vindt plaats in een sfeervolle `cantina' setting, inclusief onze gezellige tapas-bar. Alleen de Spaanse zon en het stoffige zand zal het publiek er zelf bij moeten denken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie