Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 28-05-2001 Mediaberichten 28 mei 16.00 uur

Heel e-mail spoort heler op

HEEL De heler van een aantal in Heel gestolen computers is door het benadeelde bedrijf via e-mail opgespoord en door de politie aangehouden. Eind maart werd er bij het bedrijf ingebroken. Daarbij zijn onder andere 4 laptopcomputers gestolen. Die waren electronisch aan elkaar gekoppeld, zodat ook na de diefstal vanuit het bedrijf nog met de gestolen computers gecommuniceerd kon worden. Op een zeker moment stuurde het bedrijf een e-mail naar de nieuwe eigenaar waarin de ontvanger gemeld werd dat hij een prijs had gewonnen en zich even moest melden. Dat deed de 40-jarige man uit Nederweert die een van de gestolen computers in zijn bezit had. Zijn gegevens werden prompt doorgestuurd naar de politie, die in overleg met de officier van justitie, de man eind april in zijn woning kon aanhouden. Daar stond een van de gestolen computers op tafel. Toen de man bij zijn aanhouding hoorde dat hij ingesloten zou worden, stribbelde hij tegen. Hij wilde s avonds thuis zijn om een grote prijs in ontvangst te nemen... De politie heeft de man uit de droom geholpen. Het onderzoek naar de andere computers wordt voortgezet.

Swalmen 790 bekeuringen door flitspaal

SWALMEN Tussen 21 en 26 mei heeft de flitspaal langs de Rijksweg 60.000 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 790 te snel. Hoe hard er precies is gereden, is pas na ontwikkeling van de films duidelijk. Ter plaatse mag 50 km/u worden gereden.

Roermond mishandeling

ROERMOND Een 16-jarige jongen uit Roermond is zondagavond het slachtoffer geworden van een mishandeling. De jongen fietste met zijn zusjes over de Marsstraat, toen hij vanachter benaderd werd door twee jongens op een fiets. Die trokken hem van zijn fiets en gaven hem vervolgens enkele klappen. De twee zusjes werden bedreigd, waarna de aanvallers wegfietsten. Het slachtoffer liep verschillende kneuzingen op en heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie