Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start reconstructie Hulsterweg Geldrop

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 23 mei 2001

Maandag 28 mei
START RECONSTRUCTIE HULSTERWEG

Maandag 28 mei aanstaande begint de reconstructie van de Hulsterweg tussen de Eindhovenseweg en de Heibeekstraat. De werkzaamheden omvatten het vervangen van de riolering en het wegdek, inclusief de trottoirs. Tijdens de uitvoering is de Hulsterweg afgesloten voor al het (doorgaande) verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Heibeekstraat-Beneden Beekloop vice versa. De reconstructie zal ongeveer 7 weken in beslag nemen; we verwachten deze rond 14 juli af te kunnen ronden.

De planning van de werkzaamheden is als volgt:

* Vanaf maandag 28 mei is de Hulsterweg vanaf de Heibeekstraat tot de Eindhovenseweg afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Op deze dag wordt de gehele asfalt toplaag afgefreesd.

* Hierna wordt gestart met de aanleg van het nieuwe hoofdriool. Deze werkzaamheden zullen in drie fases worden uitgevoerd:
1e fase: Heibeekstraat tot de inrit van huisnummer 13-15 (bedrijf Van Stipdonk)

2e fase: inrit huisnummer 13-15 tot de inrit van huisnummer 6-8 (bevoorrading A&P)

3e fase: inrit huisnummer 6-8 tot de Eindhovenseweg.
* Aansluitend op deze werkzaamheden worden de huisaansluitingen vervangen tot de persceelsgrens gevolgd door het aanbrengen van de wegfundering en trottoirs.

* Nadat bovenstaande werkzaamheden gereed zijn, wordt het gehele wegvak volgens planning op 2 en 3 juli geasfalteerd.

Voor informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer W. van Dijk van de afdeling Gemeentewerken. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 2893971.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie