Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 09.10 uur
Doorrijden na aanrijding

HOOGLAND De politie hield zondagmorgen rond kwart over vijf een 25-jarige inwoner van Amersfoort aan voor het doorrijden na een aanrijding.

De man was op de Hamseweg tegen een lichtmast aangereden, maar was doorgereden. Met behulp van getuigen en een onderzoek kwamen agenten erachter wie de vermoedelijke dader was. Zij hielden hem thuis aan. De man bleek flink onder invloed van alcohol. Op het bureau blies hij liefst 2,75 promille. Hij is zijn rijbewijs kwijt en moet zich voor de rechter verantwoorden.

Lastiggevallen

AMERSFOORT Een 21-jarige inwoner van Amersfoort is zondagmorgen tegen half zes aangehouden wegens openbare dronkenschap. De man viel mensen lastig.

Agenten spraken op de Langegracht een meisje aan dat verklaarde lastiggevallen te zijn door een jongeman. De jongeman had behoorlijk gedronken en was tegen meerdere mensen vervelend. Toen hij weigerde te vertrekken is hij aangehouden en ter ontnuchtering in de cel gezet. Een paar uur later kon hij met een bekeuring het politiebureau verlaten.

Horecamedewerkers bedreigd

AMERSFOORT De politie hield zondagavond een achttienjarige Amersfoorter aan wegens bedreiging. De man kwam rond half acht een horecabedrijf aan de Utrechtsestraat binnen en bedreigde het personeel. Door optreden van het personeel verliet de man de zaak. De politie hield de man kort daarop aan.

Gestolen auto terug, verdachte aangehouden

AMERSFOORT Op de Stadsring zagen politieagenten op zondagmiddag omstreeks vier uur een personenwagen rijden die eerder die ochtend gestolen was op de Leusderweg. De auto werd klemgereden en de verdachte, een 28-jarige man uit Amersfoort, gaf direct toe de auto gestolen te hebben. De man werd overgebracht naar het politiebureau.

Inbrekers aangehouden
AMERSFOORT In de nacht van zondag 27 op maandag 28 mei omstreeks drie uur zijn twee mannen aangehouden in verband met een bedrijfsinbraak.

De politie werd naar de Van Randwijcklaan gestuurd omdat het inbraakalarm was afgegaan. Ter plaatse constateerden zij dat er inderdaad was ingebroken en dat de daders nog in het bedrijf aanwezig waren. Een 21-jarige en 26-jarige man uit Utrecht zijn in het pand aangehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie