Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.55 uur
Inbreker aangehouden

IJSSELSTEIN In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 mei is een inbreker aangehouden.

Rond kwart voor vier kwam bij de politie de melding van een inbraak in een winkel aan de Meester Abbink Spainkstraat binnen. Politiemensen waren zeer snel ter plaatse en zagen een verdachte in de winkel lopen. De verdachte, 31 jaar oud en zonder vaste woon- of verblijfplaats, kwam bij het zien van de politie naar buiten. Hij werd aangehouden, overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten.

De verdachte had het wisselgeld uit de kassa gestolen en had een tas met vijftig pakjes sigaretten klaargezet om mee te nemen. Hij had zich de toegang tot het pand verschaft door een ruit te vernielen.

Gewonden bij aanrijding

NIEUWEGEIN Op zondagmiddag 27 mei zijn bij een aanrijding twee mensen gewond geraakt.

Rond half zes reed een 60-jarige automobilist uit Haren over de A.C. Verhoefweg, komende uit de richting van Nieuwegein en gaande in de richting van de oprit van de A12 (Utrecht / Arnhem). Bij hem in de auto zaten zijn 57-jarige vrouw en 20-jarige dochter.

Teneinde de oprit van de A12 op te rijden, sloeg de automobilist vanaf de A.C. Verhoefweg linksaf. Hij liet daarbij een hem tegemoetkomende 68-jarige automobilist uit Utrecht niet voorgaan. Beide voertuigen botsten op elkaar.

De bestuurders liepen geen letsel op. De vrouw en dochter van de 60-jarige man uit Haren werden per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De 57-jarige vrouw had snijwonden in haar gezicht, deze zijn gehecht. Ook een snijwond van de 20-jarige dochter moest worden gehecht. Zij konden na behandeling naar huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie