Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden: bromfietser rijdt op auto

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 28 mei 2001

Bromfietser rijdt op kerende auto Voorhout (D1) Op vrijdag 25 mei rond 15.25 uur zijn een 16-jarige bromfietser en zijn 18-jarige duopassagier, beiden uit Sassenheim, met snijwonden en kneuzingen overgebracht naar het LUMC. De bromfietser kon een op de Herenstraat kerende 23-jarige automobiliste uit Polen niet meer ontwijken.

Onder invloed rijden Noordwijkerhout (D1) De politie hield op zaterdag 26 mei rond 23.30 uur op het Westeinde en op de Gooweg twee automobilisten aan die met te veel drank op toch achter het stuur waren gekropen. Bij een 42-jarige Noordwijkerhoutse kwam de ademanalyse uit op 585 ug/l. Bij een 29-jarige Noordwijker was dit 430 ug/l. In het verkeer is de limiet 220 ug/l.

Aanhoudingen na vechtpartij Noordwijk (D1) De politie hield op zondag 27 mei rond 01.20 uur in een uitgaansgelegenheid aan De Grent twee Noordwijkerhouters van 20 en 21 jaar aan. De politie verdenkt hen ervan kort daarvoor in de uitgaansgelegenheid twee Noordwijkers van 16 en 21 jaar te hebben mishandeld. De 16-jarige liep daarbij ondermeer een gebroken neus op en moest zich laten behandelen in het LUMC. De Noordwijkerhouters zijn ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Onder invloed rijden Katwijk (D2) De politie hield op zaterdag 26 mei rond 23.55 uur op de Wassenaarseweg een 38-jarige automobilist uit Polen aan. De man had te veel gedronken. Een ademanalyse kwam uit op 435 ug/l. daar waar 220 ug/l. de limiet is in het verkeer.

Onder invloed rijden Oegstgeest (D2) De politie hield op zondag 27 mei rond 02.05 uur op de Geverstraat een 37-jarige automobilist uit Oegstgeest aan. De man had te veel gedronken. Een ademanalyse kwam uit op 340 ug/l. daar waar 220 ug/l. de limiet is in het verkeer. De man kreeg een boete van fl. 410,--.

Onder invloed rijden Sassenheim (D2) De politie hield op zondag 27 mei rond 02.50 uur op de Van Pallandtlaan een 43-jarige automobilist uit Lisse aan. De man had te veel gedronken. Een ademanalyse kwam uit op 450 ug/l. daar waar 220 ug/l. de limiet is in het verkeer. De man verliet het bureau weer met een dagvaarding op zak. Rond 04.15 uur hield de politie op dezelfde laan een 24-jarige automobilist uit Beinsdorp aan. Ook hij bleek te veel gedronken te hebben. Een ademanalyse kwam uit op 370 ug/l.

Vrouw geschopt door paard Rijpwetering(D3) Op zaterdag 26 mei rond 13.30 uur is op de Ripselaan in Rijpwetering een 19-jarige vrouw geschopt door een paard. De vrouw was bezig met het schrapen van de hoef van het paard toen het paard oogcontact kreeg met een ander paard wat in de stal stond. Het paard werd hiervan dusdanig onrustig dat het begon te trappen terwijl de vrouw nog bezig was met het hoeven krabben.De vrouw werd vol in het gezicht getrapt en is met hoofd en kaakletsel afgevoerd naar het LUMC.

Bromfietser gewond na aanrijding Hazerswoude-Rijndijk (D3) Op 26 mei om 17.00 uur is een 39-jarige bromfietser uit Leiden op de kruising Hoge Rijndijk-Gemeneweg in Hazerswoude gewond geraakt nadat hij was aangereden door een bestelbus. De 36-jarige bestuurder van de bestelbus woonachtig in Alphen aan den Rijn reed volgens diverse getuigen door het rode verkeerslicht en kwam daarbij in aanrijding met de bromfietser die volgens getuigen groen licht had. De bromfietser is met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC in Leiden. De bestuurder van de bestelbus is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het bureau. Op het bureau bleek dat de bestuurder van de bestelbus ook nog eens een verlopen rijbewijs had. Proces-verbaal is opgemaakt.

Rijden onder invloed Leimuiden (D3) Op zondag 27 mei rond 01.30 uur zagen twee agenten tijdens de surveillance op de Kerklaan in Leimuiden een personenauto schoksgewijs achteruit in de richting van een sloot rijden. De 33-jarige bestuurster uit Boskoop kon nog net op tijd stoppen. Bij het aanspreken van de bestuurster roken de agenten een alcohollucht en wilde de vrouw een blaasproef laten doen. De agenten werden bij hun werk gestoord door enkele jongeren van het plaatselijke jeugdhonk die zich gingen bemoeien met het werk van de agenten. Na wat strubbelingen konden de agenten de vrouw toch aanhouden en meenemen naar het bureau. De vrouw blies tijdens de ademanalyse-test 730 ug/l. Proces-verbaal is opgemaakt en het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.

Inbraak woning Leiderdorp (D3)
Op zondag 27 mei om 02.00 uur kreeg de politie de melding dat er was ingebroken in een flatwoning op de Rietschans in Leiderdorp.De dader(s) heeft zich de toegang tot de flat verschaft door met zijn hand door het openstaande bovenlicht van de keuken het keukenraam open te maken. In de woning is fotoapparatuur weggenomen. De 32 jarige bewoner van het pand heeft aangifte gedaan. De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Rijden onder invloed Zoeterwoude-Rijndijk (D3) Op maandag 28 mei om 01.00 uur is tijdens een alcoholcontrole op de rijksweg N11 in Zoeterwoude-Rijndijk een 36-jarige bestuurder uit Leiden aangehouden nadat hij bij een blaasproef een A-indicatie blies. De man is hierop aangehouden en overgebracht naar het bureau. Bij de ademanalyse blies de man 400 Ug/l. Aangezien de bestuurder 3 maanden geleden ook al was aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol wordt tegen de bestuurder proces-verbaal opgemaakt. De bestuurder heeft een rijverbod gekregen van 3 uur.

Aanhouding mishandeling Leiden (D4)
De politie heeft maandagochtend 28 mei omstreeks 06.15 uur een 45-jarige inwoner van Leiderdorp aangehouden op verdenking van mishandeling van een 32-jarige man uit Oegstgeest. De mishandeling vond plaats op maandagmiddag 21 mei omstreeks 16.00 uur op de Lammermarkt. De verdachte zou het slachtoffer op het hoofd hebben geslagen, eerst met de hand en daarna meerder malen met een fles. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel geholpen. De beide mannen zijn bekenden van elkaar en zouden al eerder met elkaar in conflict zijn geweest.

Man weer in vrijheid gesteld Leiden (D4) Van de vier verdachten die donderdagavond 24 mei door de politie werden aangehouden op verdenking van beroving op de Vijf Meilaan, bleek één persoon, een 21-jarige Leidenaar, niets te maken te hebben met dit misdrijf. Hij werd vrijdagmiddag 25 mei in vrijheid gesteld. De ander drie zijn diezelfde dag in verzekering gesteld.

Babbeltruc Leiden (D4) Een echtpaar op de Jacob van Campenlaan is vrijdagmiddag 25 mei het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Zij werden naar de achterkant van de woning gelokt waarna de daders, twee vrouwen, hun slag sloegen en geld wegnamen uit de woning. Het echtpaar heeft aangifte gedaan.

Aanhouding mishandeling Leiden (D4)
De politie heeft vrijdagmiddag omstreeks 17.20 uur een 44-jarige Haarlemmer aangehouden op verdenking van mishandeling van een 36-jarige Leidenaar. De mishandeling vond diezelfde middag plaats op de Nieuwe Rijn. Het conflict zou zijn ontstaan doordat het slachtoffer met een bestelbus schade veroorzaakte aan een luifel. De verdachte reageerde hierop door het slachtoffer en zijn bestelbus met een ijzeren voorwerp te lijf te gaan. Het slachtoffer liep schaafwonden en blauwe plekken op. De voorruit van de bestelbus raakte beschadigd.

Dronken man rijdt door na ongeval Leiden (D4) Een 28-jarige Pool is vrijdagavond 25 mei aangehouden, omdat hij was doorgereden na een ongeval op de Willem de Zwijgerlaan. Hier was hij in botsing gekomen met een 24-jarige Leidenaar. Bij beide partijen was er slechts blikschade. De Pool reed verder en werd later op de Oegstgeesterweg aangehouden. Hij bleek gedronken te hebben en had een ademalcoholgehalte van 295 ug/l. De limiet is 220 ug/l. Tevens bleek hij onverzekerd te rijden. Hij kreeg een transactie aangeboden van 633 gulden.

Onder invloed Leiden (D4) Een 30-jarige Leidenaar is vrijdagavond 25 mei op de Oude Vest aangehouden wegens rijden onder invloed Hij had een ademalcoholgehalte van 665 ug/l. De limiet is 220 ug/l. Zijn rijbweis werd ingevorderd, hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod. Een 45-jarige man uit Oegstgeest is op de Rijksweg N11 zaterdagnacht 26 mei aangehouden wegens rijden onder invloed. De politie stond daar om weggebruikers te waarschuwen voor een plas olie op de weg. Een agent rook dat de man alcohol gebruikt had. De Leidenaar had een ademalcoholgehalte van 730 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur, een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Een 64-jarige Leidenaar is zaterdagavond 26 mei op de Doctor Lelylaan aangehouden wegens rijden onder invloed. Toen de politie hem liet stoppen rook zij dat hij gedronken had. Ook was de man onvast ter been. Een ademanalyse mislukte. In afwachting van de uitslag van de bloedproef is een rijverbod van 2 uur afgegeven. Op dezelfde weg werd een 33-jarige Leidenaar aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij had een ademalcoholgehalte van 300 ug/l. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur. Op de Oegstgeesterweg is een 49-jarige Zoeterwoudenaar aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij had een ademalcoholgehalte van 650 ug/l. Het rijbewijs werd ingevorderd, hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod. Op de Doctor Lelylaan is zondagnacht een 43-jarige Portugees aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij had een ademalcoholgehalte van 535 ug/l. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur.

Insluiper aangehouden Leiden (D4)
Een 24-jarige Leidenaar is zaterdagnacht 26 mei omstreeks 02.35 uur aangehouden op verdenking van insluiping en bedreiging. De man werd na een alarmmelding in het Laktheater aan de Cleveringaplaats op een toilet aangetroffen door een beveiligingsbeambte. Vermoedelijk heeft hij zich laten insluiten. Vervolgens bedreigde de verdachte de beveiligingsbeambte. Hij heeft hiervan aangifte gedaan.

Mishandeling Leiden (D4) Een 46-jarige Leidenaar heeft zaterdagvond 26 mei omstreeks 21.15 uur een klap gekregen op zijn neus van een nog onbekende man. Dit gebeurde in een horecagelegenheid aan de Nieuwsteeg. Het slachtoffer zou geen enkele aanleiding hebben gegeven tot deze klap. Wel zou hij even daarvoor met de man op normale wijze hebben gesproken. Het slachtoffer had een gekneusde neus die korte tijd na de klap bloedde. De man heeft aangifte gedaan.

Bankpas en pincode ontfrutseld Alphen aan den Rijn (D5) Een 79-jarige bewoonster van het Valeriusplein heeft aangifte gedaan van diefstal van haar bankpas op vrijdag 25 mei omstreeks 16.20 uur door middel van een babbeltruc. De bewoonster kreeg die vrijdag een goed geklede man aan de deur die na een smoes de woning binnenkwam. De bewoonster zou volgens de man een brief ontvangen hebben voor het afhalen van een nieuwe bankpas. Toen de bewoonster na een babbeltruc de man haar bankpas en pincode gaf dacht ze hiervoor een nieuwe pas terug te zullen krijgen. Samen met de man liep zij naar de brievenbus op de beganegrond om te kijken of de brief er inmiddels was. De man liep vervolgens opnieuw met een smoes naar zijn auto om niet terug te keren. Terug in de woning merkte de bewoonster dat ze ook een geldbedrag uit haar portemonnee miste. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Alphen aan den Rijn, telefoonnummer 0900- 8844.

Verkeersongeval en rijden onder invloed Alphen aan den Rijn (D5) De politie heeft op vrijdag 25 mei omstreeks 22.00 uur een 30-jarige fietser uit Alphen aan den Rijn na een verkeersongeval aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De fietser reed over de Oudshoornseweg en verleende op de kruising met de Meteoorlaan geen voorrang aan een voor hem van rechtskomende 38-jarige automobilist uit zijn woonplaats. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de fietser ten val kwam. Deze liep lichte kneuzingen op. Op het politiebureau blies de fietser 590 ug/l terwijl 220 ug/l de limiet is. De fietser kreeg een proces verbaal en een rijverbod van zes uren.

Rijden onder invloed Alphen aan den Rijn (D5) De politie heeft op zaterdag 26 mei omstreeks 00.25 uur een 55-jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Agenten zagen de automobilist slingerend rijden over de Prins Bernhardlaan en hielden hem op de Zoutmanstraat staande. Op het politiebureau gaf de ademtest een resultaat aan van 670 ug/l terwijl 220 ug/l de limiet is. De automobilist kreeg een proces verbaal en een rijverbod van zeven uren. Tevens werd het rijbewijs ingevorderd.

Aanrijding en rijden onder invloed Alphen aan den Rijn (D5) De politie heeft op zaterdag 26 mei omstreeks 17.50 uur een 24-jarige fietser uit Alphen aan den Rijn aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De fietser reed over de Gerard Doustraat in de richting van de Oranje Nassausingel. Bij de kruising met de Meteoorlaan wilde hij rechtsaf slaan in de richting van de Rembrandtlaan. De fietser reed in de bocht tegen de linkerzijde van een stilstaande auto aan. De ter plaatse gekomen politie namen bij de fietser een ademtest af. Deze gaf een uitslag aan van 535 ug/l terwijl 220 ug/l de limiet is. De fietser kreeg proces verbaal en een rijverbod van vijf uren.

Brand op zolderkamer Zevenhoven (D5) Na een brand op een zolderslaapkamer aan de Ruygenborch op maandag 28 mei omstreeks 04.15 uur zijn de bewoners, een man van 56 jaar en zijn drie kinderen van 17,18 en 20 jaar voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Op de kamer was de televisie in de brand gegaan waardoor er veel rook- en roetschade ontstond. De ter plaatse gekomen brandweer had de brand snel onder controle. De bewoners werden opgevangen door buurtbewoners, maar moesten later toch voor controle mee naar het ziekenhuis.

Ongeval Moordrecht (D6)
Een 26-jarige automobilist uit Gouda reed vrijdag 25 mei rond 22.45 uur vanaf een oprit de Provincialeweg tussen Moordrecht en Gouda op. Een 20-jarig automobiliste, die vanuit Gouda kwam, kon hem niet meer ontwijken. Er ontstond een botsing. De Gouwenaar en zijn inzittende, alsmede vier inzittenden van de andere auto zijn met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Provincialeweg is tussen de Pleisterplaats en de Noordringdijk tussen 22.45 en 00.30 uur afgesloten geweest.

Onder invloed rijden Stolwijk (D8) De politie hield in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 36 mei op de Schoonhovenseweg drie automobilisten aan die met te veel drank op toch achter het stuur waren gekropen. Een 33-jarige Lekkerkerker kwam tot 280 ug/l. Een 43-jarige Ammerstoller kwam tot 235 ug/l. en een 39-jarige Stolwijker tot 290 ug/l. Allen kregen van de politie een transactie aangeboden.

Inbraakalarm werkt! Berkenwoude (D8) Dankzij een afgaand inbraakalarm moest een inbreker het zaterdag 26 mei rond 03.00 uur op een lopen zetten. De inbreker had al een gaatje in een raamsponning geboord, kon zo bij de hefboompjes van het raam en ontsloot deze. Op het moment dat hij bezig was om in te klimmen ging het alarm af. De slapende bewoners werden wakker en zagen buiten een onbekende man wegrennen. De politie kon geen spoor meer van de inbreker pakken. Een uur later werd er een identieke inbraak gepleegd in Schoonhoven. Ook daar moest de inbreker door een afgaand alarm maken dat hij wegkwam.

Inbraakalarm werkt! Schoonhoven (D8) Op zaterdag 26 mei rond 04.00 uur schrokken bewoners van een woning aan Debijelaan wakker door het bij hen afgaande inbraakalarm. Een inbreker had kans gezien om via een raam in te klimmen. Dit raam had hij geopend nadat hij een gaatje in een raamsponning had geboord en daarna de hefboompjes op had gelicht. Eenmaal binnen ging echter het alarm over. Hals over kop moest de inbreker zicht uit de voeten maken om niet door de wakker geworden bewoners in de kraag te worden gevat. Een uur eerder vond er op identieke wijze een inbraak plaatst in een woning in Berkenwoude. Ook daar voorkwam een inbraakalarm erger.

Auto's belandden na frontale aanrijding in de Vlist Vlist (D8)
Bij een frontale aanrijding tussen twee auto's op de Wet Vlisterdijk op zaterdag 26 mei rond 07.30 uur, belandden de auto's in het water van de Vlist en raakten drie personen gewond. Het ongeval onstond doordat een 22-jarige Stolwijker in een flauwe bocht waarschijnlijk te veel tegen of zelfs op het midden van de weg reed. De tegemoetkomende auto met daarin een 19-jarige bestuurster uit Vlist en een 22-jarige inzittende uit Waddinxveen reed er vervolgens frontaal op hun tegenligger. Door de klap schoven beide auto's het water in. De gewonden werden overgebracht naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden en het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Onder invloed rijden Stolwijk(D8) De politie hield op zondag 27 mei rond 21.20 uur op de Schoonhovenseweg een 57-jarige automobilist uit Gouda aan. De man had te veel gedronken. Een ademanalyse kwam uit op 640 ug/l. daar waar 220 ug/l. de limiet is in het verkeer. De man moest zijn rijbewijs aan de politie geven.

Politie houdt overlast gevende jongeren aan Bodegraven (D7) De politie heeft op zaterdag 26 mei rond 03.00 uur op de Vromade twee jongeren uit Bodegraven, 20 en 22 jaar, aangehouden als verdacht van brandstichting. De politie was terplaatse geroepen omdat een vijftal jongeren geluidsoverlast veroorzaakten en bier dronken. Toen de politie terplaatse kwam zag zij ook dat een vuilcontainter brandde. De politie probeerde in 1e instantie in gesprek met de jongeren te achterhalen wie het vuurtje had aangestoken en ze te wijzen op de overlast die ze veroorzaakten. Daarbij werden de twee eerder genoemde recalcitrant en wilden niet meewerken. Daarop hield de politie het tweetal aan. Later in de ochtend zijn zij weer op vrije voeten gesteld. Zij verklaarden niets met de brandstichting te maken te hebben.

Inbraak in woningen Gouda (D7)
Tussen vrijdag 25 en zaterdag 26 mei werd ingebroken in een twee woningen aan de Drossaardslag. Om binnen te komen werd een raam opengewrikt. Uit de woningen worden vooralsnog een videocamera, een digitale fotocamera en een verrekijker vermist. Op zondagavond 27 mei werd ingebroken in een woning aan de Bernadottelaan. Om binnen te komen werd een voordeur opengebroken. Uit de woning worden ondermeer een videorecorder, een mobiele telefoon en c.d.'s vermist.

Dronken bromfietser rijdt fietser aan Gouda (D7)
Een dronken 47-jarige bromfietser uit Leidschendam veroorzaakte op zaterdag 26 mei rond 18.00 uur op de Voorwillenseweg een aanrijding met een 34-jarige fietser uit Gouda. Daarbij kwamen beiden ten val. Beiden liepen flinke schrammen en bulten op. Een ademanalyse bij de Leidschendammer kwam uit op 575 ug/l. daar waar 220 ug/l. de limiet in het verkeer is.

Onder invloed rijden Gouda (D7)
De politie hield op zaterdag 26 mei rond 19.50 uur op de Schoonhovenseweg een 39-jarige automobilist uit Hellevoetsluis aan. De man had te veel gedronken. Een ademanalyse kwam uit op 530 ug/l. daar waar 220 ug/l. de limiet in het verkeer is.

Onder invloed rijden Bodegraven (D7) De politie hield op zaterdagavond 26 mei op de Broekveldselaan twee automobilisten aan die te veel hadden gedronken. Een 27-jarige man uit Bodegraven kwam bij de ademanalyse tot 335 ug/l. Een 65-jarige automobilist uit Almere tot 430 ug/l. In het verkeer is de limiet 220 ug/l.

Automobilist ziet stilstaande auto te laat Bodegraven (D7) Een 78-jarige automobilist uit Berg en Dal had op zondag 27 mei rond 11.35 uur op de Rijksweg N11 vermoedelijk te laat in de gaten dat voor hem een 57-jarige automobilist uit Veghel was gestopt om naar een benzinestation af te slaan. Hij reed daarop de man uit Vegehel aan. De 61-jarige inzittende uit Veghel liep daarbij nekletsel op en is overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

Inbraak in woning Bodegraven (D7) Op zondagavond 27 mei werd ingebroken in een woning aan de Wetering. De inbreker is vermoedelijk via een dakraam ingeklommen. Uit de woning worden diverse goederen vermist zoals geld, sieraden, pasjes, een mobiele telefoon en cd-bonnen.

Verkeershandhaving regio Hollands Midden snelheidstoezicht In de voorbije week is vooral gecontroleerd op de provinciale weg door de Bollenstreek; de N206, en op de Gemeneweg tussen Hazerswoude-Rijndijk en Benthuizen. Op beide trajecten houdt 96% zich aan de toegestane snelheid. De politie is tevreden over het lage percentage snelheidsovertreders. Bij snelheidscontroles die de politie afgelopen zondag op de Rijndijk bij Hazerswoude en Zoeterwoude hield, reden 900 van de 1200 passerende auto's niet te hard. 300 automobilisten hebben een boete van f60 of meer gekregen voor het overschrijden van de maximumsnelheid. controles op de overige speerpunten In de avond en nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 mei heeft de politie een alcoholcontrole gehouden in de Beijersche Bocht bij Stolwijk. Zo'n 500 bestuurders kregen een blaastest aangeboden. Slechts drie personen bliezen meer dan de maximaal 220 toegestane microgram en kregen een boete. verkeershandhaving in de komende week: maandag 28 mei t/m zondag 3 juni
Op de doorgaande ween door de regio zal de politie regelmatig snelheidscontroles houden. Controles op het dragen van de veiligheidsgordel vinden maandag plaats in Lisse, Hilelgom en Voorhout, dinsdag in Leiderdorp en woensdag in Lekkerkerk, Stolwijk, Sassenheim, Oegstgeest en Valkenburg. Maandag 28 en donderdag 31 mei houdt de politie rond de middelbare scholen in Leiden bromfietscontroles. Vrijdag 1 juni houdt de politie vanaf 18:00 uur een alcoholcontrole op de Veurseweg tussen Voorschoten en Leidschendam. Een dag later, zaterdag 2 juni, wordt in Leiderdorp op de Persant Snoepweg een alcoholcontrole gehouden.


Noot voor de redactie /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie