Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking vier koninklijke onderscheidingen bij VVO, Rheden

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rheden

UITREIKING VIER KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN BIJ VVO Op zondag 27 mei jl. heeft de loco-Burgemeester van Rheden, de heer A. Lammers, een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heren Liethof, Maatkamp, De Reus en Willemsen van de Velpse Voetbal- en Athletiekvereniging Olympia (VVO) op het sportcomplex De Pinkenberg
in Velp.

Deze heren zijn allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onder-
scheidingen zijn uitgereikt ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van VVO.
Op zondag 27 mei a.s. vonden de laatste feestelijkheden plaats in het kader van het jubileum.

De heer J.H. Liethof is sinds 1940 lid van VVO en was vanaf 1965 lid van de elftalcommissie en nadien van het jeugdbestuur. Vervolgens maakte hij deel uit van het hoofdbestuur onder meer als vice-voorzitter, voorzitter en penningmeester. Voorts verricht hij diverse onderhoudswerkzaamheden en maakte hij deel uit van de reüniecommissie ter gelegenheid van het jubileum. De heer Liethof is 74 jaar en woont Van Wassenbergstraat 11 in Velp.

De heer A.H. Maatkamp is sinds 1935 lid van VVO en vanaf 1950 lid van de technische commissie. Bovendien fungeerde hij in totaal 17 jaar als secretaris van VVO. Als vrijwilliger maakte hij deel uit van de onderhoudsgroep en van de reüniecommmissie.
De heer Maatkamp is 79 jaar en woont Graaf Gerhardstraat 3 in Velp.

De heer A.H.J. de Reus is sinds 1962 lid van VVO en is initiatiefnemer van het pupillen-voetbal van VVO en vanaf 1971 pupillencoördinator. Van 1981 tot 1986 maakte hij deel uit van het jeugdbestuur. Daarnaast was de heer De Reus actief voor de KNVB. Hij zette het pupillen(competitie)voetbal in de regio op. Van 1977 tot 1997 was hij wedstrijdleider van de pupillenafdeling Arnhem. Vanaf 1997 is hij officieel aanspreekpunt van de KNVB regio 3-pupillen. Daarnaast was hij gedurende 15 jaar KNVB-scheidsrechter.
De heer De Reus is 56 jaar en woont Madelievensstraat 65-i in Arnhem.

De heer J. Willemsen is sinds 1940 lid van VVO en hij had vele jaren zitting in het jeugdbestuur van VVO. Daarna was hij van 1970 tot 1980 penningmeester van het hoofbestuur en van 1980 tot 1990 secretaris. De onderhoudsgroep, de ledenadministrastie (vanaf 1994) en de financiële administratie zijn tot op heden in zijn handen. Verder was hij lid van de reüniecommissie.
De heer Willemsen is 74 jaar en woont Beukenweg 66 in Velp.

Voor alle genoemde heren geldt dat zij zich langdurig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Voetbal Vereniging Olympia in Velp. Door hun onafgebroken inzet hebben zij allemaal een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het voortbestaan van de vereniging.

Copyright: Gemeente Rheden

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie