Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vignette introduceert Enterprise Portal Applicatie

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VIGNETTE INTRODUCEERT ENTERPRISE PORTAL APPLICATIE

Vignette, leverancier van 'customer-driven' internet applicaties, introduceert in juli de Vignette Enterprise Application Portal. Hiermee kunnen bedrijven snel en makkelijk een of meerdere portals kunnen bouwen. Deze portals kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het uitvoeren van transacties of het onderhouden van relaties met verschillende partijen, zoals klanten, channelpartners of leveranciers.

De Vignette Enterprise Application Portal biedt als voordeel dat zakelijke gebruikers de inhoud en vorm van de portal kunnen bepalen, terwijl de IT-staf volledige controle behoudt over de techniek en de architectuur.

Vignette levert 'customer-driven' internet applicaties, die bedrijven helpen om nieuwe relaties met klanten aan te gaan en bestaande relaties uit te bouwen. Daarnaast vergemakkelijken Vignette's oplossingen het steeds groter wordende aantal transacties van een organisatie met toeleveranciers en partners. Vignette heeft oplossingen voor content management, personalisatie van content, integratie van front- en back-end, en analyse van het gedrag van sitebezoekers.

Zowel Peter Schipper, sales engineer, als Freek van Wendel de Joode, general manager van Vignette in de Benelux, zijn beschikbaar voor een gesprek over de Vignette Enterprise Application Portal. Zij kunnen meer uitleg geven over hoe dit product ingezet zal worden in de Beneluxmarkt en wat Vignette's plannen zijn voor de Belgische en Nederlandse markt.

Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken met Peter Schipper of Freek van Wendel de Joode, kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Ezra van Tiel
Applied Communications Group
Oosterdok 2
1011 VX Amsterdam
T: 020 531 3738
E: (ezra@appliedcom.com)

VIGNETTE INTRODUCEERT ENTERPRISE PORTAL APPLICATIE

AMSTERDAM, 28 mei 2001 - Vignette(r) Corporation (Nasdaq: VIGN), leverancier van 'customer-driven' internet applicaties, introduceert in juli de Vignette Enterprise Application Portal. Met de nieuwe applicatie kunnen bedrijven snel en makkelijk één of meerdere portals in gebruik nemen.

De portal applicatie is gebaseerd op Vignette's bestaande oplossingen voor content management, personalisatie van content, integratie van front- en back-end, en analyse van het gedrag van sitebezoekers. Daarnaast heeft Vignette wereldwijd al meer dan 1.000 portals voor haar klanten gebouwd, gebaseerd op haar eigen technologie. Vignette heeft ook een eigen internationale portal, speciaal voor klanten en partners, de zogenaamde Vignette Global Marketplace (VGM).

De Vignette Enterprise Application Portal is een volledig configureerbare, op J2EE(tm) standaard gebaseerde oplossing en geeft een bedrijf de benodigde infrastructuur om een portal te bouwen voor het uitvoeren van transacties en het onderhouden van relaties met klanten, partners, leveranciers en werknemers. Veel bedrijfskritische functies kunnen uitgevoerd worden via één eenduidige interface.

"Portals worden langzaamaan de de-facto standaard voor de front-end van e-business applicaties. Deze markt zal de komende jaren een belangrijke groei doormaken," zegt Robert McCullough, directeur Commerce Strategies bij de Hurwitz Group. "Het belangrijkste aspect van portal technologie is content management. Vignette heeft haar ruime ervaring in content management gebruikt voor de ontwikkeling van deze portal applicatie."

Zakelijke en technische gebruikers kunnen via, op browers gebaseerde, dashboards een groot aantal functies centraal controleren. De site kan zo geconfigureerd worden dat content vanuit verschillende bronnen eenvoudig centraal beheerd wordt en in de juiste context aan gebruikers aangeleverd wordt. Een klantgerichte portal, ontwikkeld op basis van de Enterprise Application Portal, kan informatie verzamelen over de gebruikers van de portal terwijl zij door de Portal heen navigeren. Gebaseerd op dit gedrag en andere gedragspatronen worden aanbevelingen gedaan over content en presentatie. Dankzij de uitgebreide rapportagemogelijkheden van de portal applicatie, kunnen allerhande rapporten en analyses uitgevoerd worden. Op basis van deze rapportagemiddelen kunnen beslissingen genomen worden voor de verdere ontwikkeling van de portal.

"Vignette heeft de Enterprise Application Portal speciaal ontwikkeld om bedrijven te helpen portal applicaties voor B2E, B2C en B2B transacties snel in te kunnen voeren, met het gebruik van minder IT-middelen," zegt Freek van Wendel de Joode, general manager van Vignette in de Benelux. "Vignette reageert hiermee op een groeiende vraag van nieuwe en bestaande klanten naar een kant en klare, makkelijk aanpasbare bedrijfsapplicatie voor een portal. Een portal ontwikkelen wordt een kwestie van dagen, niet van maanden of jaren."

Een Vignette Enterprise Application Portal maakt samenwerking mogelijk voor virtuele teams door kant en klare functionaliteit, zoals discussiegroepen, team rooms en gezamenlijke kalenders. Door de eenvoudige, gedistribueerde managementmogelijkheden bepalen zakelijke gebruikers de inhoud en vorm van de portal, terwijl de IT-staf volledige controle behoudt over de techniek en de architectuur. De Enterprise Application Portal is een zeer flexibele oplossing dankzij de open architectuur met integratie adapters, bedrijfskritische schaalbaarheidmogelijkheden, en ondersteuning voor mobiele en andere draadloze apparatuur.

Vignette Corp.
Vignette Corp. (Nasdaq: VIGN) is de leverancier van 'customer-driven' internet applicaties. Vignette's producten helpen bedrijven om nieuwe relaties met klanten aan te gaan en bestaande relaties uit te bouwen. Daarnaast vergemakkelijken Vignette's oplossingen het steeds groter wordende aantal transacties van een organisatie met toeleveranciers en partners. Vignette software wordt nu al gebruikt door meer dan 1.250 bedrijven voor hun bedrijfskritische e-business applicaties. Vignette's hoofdkantoor is in Austin, Texas, en daarnaast zijn er kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en Australië. Vignette Nederland is gevestigd in Amsterdam. Voor meer informatie: www.vignette.com.

# # #

Voor meer informatie:
Ezra van Tiel
Applied Communications
T: 020 531 3738
E: (ezra@appliedcom.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie