Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe all-in-one van HP

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Handige, snelle nieuwe all-in-one van HP

Thuis en op kantoor met één apparaat in kleur afdrukken, faxen, scannen en kopiëren, zonder verlies van kwaliteit, snelheid en efficiëntie

Amstelveen, 28 mei 2001 - Hewlett-Packard introduceert de HP Officejet v40. Deze zeer betaalbare all-in-one is speciaal ontworpen voor thuis, kleine kantoren en thuiswerkers. Het nieuwe apparaat biedt alle functionaliteiten, zoals: kleurenafdrukken van fotokwaliteit, (kleuren)faxen en scannen en kopiëren in kleur. En dat met dezelfde technologie, kwaliteit, prestaties en efficiëntie als individuele HP-producten.

De HP Officejet v40 is gebaseerd op de toonaangevende printers van de HP Deskjet 900 serie. Het nieuwe apparaat drukt razendsnel tekstdocumenten af van professionele kwaliteit en foto's die niet van echt zijn te onderscheiden. Een reeks gebruikersvriendelijke faxmogelijkheden verhoogt de productiviteit en efficiëntie. Zo kunnen gebruikers met 'PC fax' faxen verzenden en ontvangen zonder PC, heeft het apparaat een geheugen voor het verzenden en ontvangen van faxen, een 'auto redial'-optie en is het koppelbaar met antwoordapparaten. De ingebouwde invoerlade voor 20 vel bespaart tijd bij het faxen en kopiëren. De knop 'photo fit to page' maakt het afdrukken en kopiëren van foto's nog eenvoudiger.

"De vraag naar all-in-one neemt toe. Steeds meer PC-kopers kiezen voor het gemak van één compact apparaat", aldus Sywert Schadenberg, marketing manager Consumer Business. "De verwachting is dat van de printers die dit jaar in de Nederlandse huishoudens zullen worden vervangen, de helft door een all-in-one product zal worden ingenomen."

De HP Officejet v40 heeft een consumentenadviesprijs van fl 699,-- incl BTW.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Informatie over Hewlett-Packard is te vinden op www.hp.nl.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en oplossingen voor een 'always-on' internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Een digitale foto is opvraagbaar bij Antoinette Bendijk (Tel: 020 547 71 43, e-mail:(.antoinette_bendijk@hp.com))

Contactpersoon voor de redactie:
(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie