Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatica introduceert web-based netwerk

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht: Informatica introduceert web-based netwerk voor software-ontwikkelaars

Informatica introduceert het Informatica Developer Network. Dit is een wereldwijd online initiatief dat speciaal gericht is op software-ontwikkelaars. Dit netwerk biedt up-to-date software van Informatica, maar ook van andere leveranciers. Daarnaast biedt het ontwikkelaars de mogelijkheid om met elkaar samen te werken bij de ontwikkeling van analytische oplossingen.

Informatica is leverancier van analytische e-Business software. Informatica's producten bieden integratie, analyse en personalisatie van bedrijfskritische informatie, zodat de algehele bedrijfsvoering verbeterd kan worden.

Chretien Minke, Managing Director voor Informatica Nederland B.V. en Informatica België N.V., is beschikbaar voor een gesprek over Informatica en het Developer Network. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Applied Communications.

Ezra van Tiel
Applied Communications Group
Oosterdok 2
1011 VX Amsterdam
T: 020 531 3738
E: (ezra@appliedcom.com)

- PERSBERICHT -

INFORMATICA INTRODUCEERT WEB-BASED NETWERK VOOR SOFTWARE-ONTWIKKELAARS

NIEUWEGEIN, 28 mei 2001-Informatica Corporation, leverancier van analytische eBusiness software, introduceert het Informatica Developer Network. Dit wereldwijde online programma is speciaal ontwikkeld voor software-ontwikkelaars. Met behulp van de informatie op het netwerk kunnen zij snel functionaliteit aan hun Informatica data-integratie en analyse platform toevoegen en hun platform uitbreiden met innovatieve en aantrekkelijke software van andere leveranciers. Zo'n 15.000 ontwikkelaars wereldwijd werken met Informatica producten.

De introductie van het Informatica Developer Network valt samen met het de lucht ingaan van de community-site voor toonaangevende software-ontwikkelaars en technische Informatica experts. Op devnet.informatica.com, kunnen gebruikers met andere software-ontwikkelaars samenwerken om de ontwikkeling en de inzetbaarheid van een nieuwe generatie analytische oplossingen te versnellen. De website biedt 24x7 elektronische toegang tot de laatste Informatica software-ontwikkelingspakketten, tot partner showcases, discussieforums, interactieve technische ondersteuning en documentatie.

De adviescommissie van het Informatica Developer Network bestaat uit een aantal prominente experts op het gebied van analytische software, software-ontwikkeling en XML. In de commissie zitten onder andere Daniel Linstedt, chief technology officer van Core Integration en voorzitter van de adviescommissie van het Informatica Developer Network, Torstein Thorsen, chief technology officer van Component Software Norge AS en Georg Hoevel, president en mede-oprichter van Yaletown Technology Group.

Het Informatica Developer Network is gericht op zowel commerciële ontwikkelaars als software-ontwikkelaars die werken binnen grote organisaties. Individueel lidmaatschap kost jaarlijks $500, voor meerdere leden binnen één organisatie geldt een voordeelsregeling. Het lidmaatschap geeft toegang tot de website, regelmatige software updates, technische ondersteuning en training. Ontwikkelaars kunnen zich inschrijven door een inschrijfformulier in te vullen op devnet.informatica.com. Alle aanvragen worden afzonderlijk beoordeeld en kandidaten krijgen binnen twee weken bericht.

Informatica
Informatica is leverancier van analytische e-Business software, waarmee Business Insight verkregen kan worden in de totale bedrijfsvoering. Meer dan 1100 bedrijven wereldwijd, inclusief de helft van de Fortune 100-bedrijven, gebruiken dagelijks Informatica's Insight Network om bedrijfskritische informatie te integreren, analyseren en personaliseren om zodoende de algehele bedrijfsvoering te kunnen verbeteren en verder te kunnen stroomlijnen. De software van Informatica bestaan uit analytische applicaties, een krachtig data-integratieplatform, ondersteunende diensten en partnerovereenkomsten. Wereldwijde klanten van Informatica zijn onder andere: 3Com, AMD, American Airlines, BMW, Boeing, Borders Group, Chevron, Cisco, CNET, Deutsche Bank, eBay, General Electric, Hewlett-Packard, Inktomi, Merck, Merrill Lynch, MetLife, MCI WorldCom, Motorola, Mutual of Omaha, Philips, Polo Ralph Lauren, Sprint en UBS. Meer informatie over Informatica vindt u op de website: www.informatica.com.

###

Voor meer informatie:
Ezra van Tiel
Applied Communications
T: +31 20 531 3738
(ezra@appliedcom.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie