Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TU Eindhoven start instituut in Singapore

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven

PERSBERICHT
28 mei 2001 Samen met National University of Singapore (NUS) TU Eindhoven start instituut in Singapore De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en de National University of Singapore (NUS) breiden hun bestaande samenwerking binnenkort uit met een opmerkelijk nieuw initiatief. Op de campus van de NUS starten ze een gezamenlijk instituut voor onderwijs en onderzoek op het gebied van technologisch ontwerpen. Dit Design Technology Institute (DTI) gaat in nauwe samenwerking met de moderne ontwerpindustrie in Singapore tweejarige postacademische opleidingen verzorgen tot technologisch ontwerper (Master of Technological Design). Daarnaast zal het onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten gaan uitvoeren voor diezelfde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie