Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussiebijeenkomst toekomst cultuurbeleid in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

28 mei: Discussiebijeenkomst in Amsterdam

Kenniscentrum Onderwijs & Cultuur, de PvdA Amsterdam en de Tweede Kamerfractie nodigen u uit voor een discussiebijeenkomst over de toekomst van het cultuurbeleid.

Maandag 28 mei 2001, 16.00 uur - 18.00 uur
Locatie: Raadszaal Stadsdeel Westerpark, Haarlemmerweg 8/10 te Amsterdam

Met onder andere: Judith Belinfante (Tweede-Kamerfractie PvdA) Sybren Piersma (fractievz. PvdA Amsterdam) Bert Holvast (Federatie van Kunstenaarsverenigingen) en Lucia van Westerlaak (FNV-Kiem) Voorzitter: Herman Marres (Werkgroep Cultuur PvdA Amsterdam).

De discussienotitie van Judith Belinfante en Adri Duivesteijn 'Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal' is bedoeld als voorzet van de PvdA voor een nieuwe coalitie tussen politiek en kunst. Deze notitie zal op 28 mei tegen het licht worden gehouden. Om enige structuur aan te brengen verzoekt de voorzitter u vragen en suggesties ter verduidelijking zo mogelijk vooraf aan hem te e-mailen: (herman@sesa.nl)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Tweede-Kamerfractie in Den Haag, Thijs Reuten: 070-3183771 of (T.Reuten@tk.parlement.nl)

Het jongste advies van de Raad voor Cultuur over de evaluatie van de Cultuurnotasystematiek staat op de website van de Raad: www.cultuur.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie