Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda raadscommissies gemeente Rijswijk

Datum nieuwsfeit: 28-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

Agenda raadscommissies

Op maandag 28 mei 2001 vergaderen de raadscommissies Middelen resp. Onderwijs, Sociale zaken, Zorg en Welzijn (OSZW) en op dinsdag 29 mei vergaderen de commissies

Algemene Bestuurlijke en Economische Aangelegenheden (ABA); Volkshuisvesting, Verkeer en Vervoer, Cultuur en Sport (VVCS) en Ruimtelijke Ordening, Openbare Werken en Gewest (VROW). De vergaderingen vinden plaats in het gemeentehuis, Generaal Spoorlaan 2.

Tijdens de openbare vergadering van bovengenoemde commissies kunnen bezoekers over een op de agenda geplaatst punt inspreken. Dit kan direct aan het begin van de vergadering, danwel onmiddelijk voorafgaande aan de behandeling van het agendapunt. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie