Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aladdin integreert eToken en eSafe met Check Point Software

APS: Aladdin integreert eToken en eSafe met Check Point Software

De eToken user authenticatie hard- en software van Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN), toonaangevend op het gebied van software- en Internet-contentbeveiliging, verkreeg recentelijk de gerenommeerde OPSEC certificatie van de Check Point (NASDAQ: CHKP) Software Technologies Open Platform for Security (OPSEC) Alliance. De certificatie betekent dat Aladdin's eToken kan samenwerken met Check Point's veelgebruikte VPN-1/FireWall-1 software. Hierdoor ontstaat een krachtige oplossing voor user-authenticatie en VPN remote access.

Aladdin laat weten ook eSafe Gateway te gaan integreren met de verwachte VPN-1/FireWall-1 Next Generation (NG) security oplossingen van Check Point Software Technologies. Deze integratie vindt plaats via het nieuwe Open Platform voor Security Interfaces. De geplande integratie zal geavanceerde mogelijkheden gaan bieden. Zo wordt het mogelijk om de status van de eSafe gateway server te monitoren vanuit de nieuwe Check Point NG Status Viewer. Bovendien worden de management-capaciteiten uitgebreid door de nieuwe OPSEC-interface.

'Aladdin is blij met deze ondersteuning van de Check Point's OPSEC alliantie. Hiermee kunnen wij onze klanten een volledig geintegreerd Internet beveiligingssysteem aanbieden', zegt Peter van Ruiten, Benelux-directeur van Aladdin Knowledge Systems. 'We gaan door met het testen van Check Point NG Beta. Bovendien verheugt het ons dat de nieuwe interfaces zorgen voor verbeterde integratiemogelijkheden.'

'Het doet ons goed om te zien dat Aladdin toewerkt naar een integratie van eSafe met Check Point's Next Generation security oplossing', zegt Upesh Patel, manager van de OPSEC Alliantie voor Check Point Software Technologies. Deze integratie biedt klanten de mogelijkheid hun eSafe-oplossing te beheren via de Check Point Next Generation security management-infrastructuur. De gebruiker krijgt hierdoor de benodigde flexibiliteit en schaalbaarheid die nodig zijn voor de eisen van een structurele Internetbeveiliging van deze tijd.'

Over OPSEC: OPSEC (Open Platform for Security) is een open multi-vendor security framework. Met meer dan 270 partners garandeert OPSEC zijn klanten een breed keuzescala van geintegreerde applicaties van zeer hoge kwaliteit, en deployment-platforms die ondersteuning bieden voor Check Points Secure Virtual Network architectuur. Producten die voorzien zijn van het 'OPSEC certified-zegel' zijn voorafgaand getest om een garantie te kunnen bieden op het gebied van integratie en interoperabiliteit. Meer informatie over OPSEC, haar partners en haar producten kunt u vinden op www.opsec.com

Over Aladdin: Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israel), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van Internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en distributie van digitale content; van applicatie-software tot Internetgebruik en -toegang. Aladdin's klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het Internet bieden inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en
-productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdin's website: www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie