Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aladdin's eSafe Mail ontvangt PC Magazine Award

Aladdin's eSafe Mail ontvangt PC Magazine Award

Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN), toonaangevend op het gebied van software- en Internet-contentbeveiliging, ontvangt van het belangrijke Amerikaanse computerblad PC Magazine, de 'Highest Recognition-award' voor haar eSafe Mail-oplossing. Het magazine verkoos de Aladdin-software als meest gewenste pakket. eSafe Mail is een beveiligingssysteem voor e-mailberichten die worden verstuurd via Microsoft Exchange, Lotus Notes, en SMTP mailservers.

eSafe Mail krijgt in het juni-nummer van PC Magazine een zeer positieve beoordeling waarin de redactie het product verkiest boven alle concurrerende producten. Het computermagazine is niet alleen lovend over de kwaliteit van de Aladdin-toepassing, maar ook over het eenvoudige installatieproces en de gebruiksvriendelijke interface die een eenvoudige integratie biedt met de volledige lijn van eSafe security-oplossingen. eSafe's krachtige e-mail inspectiecapaciteiten, de gemakkelijke aanpasbare filterinstellingen en de gecertificeerde antivirus-mogelijkheden bieden een kosteneffectief en eenvoudig bruikbaar e-mail beschermingssysteem voor zowel kleine als grote organisaties. De redactie van PC Magazine noemt de geïntegreerde quickstart guide van eSafe Mail 'excellent'. De helpfunctie krijgt het stempel 'informatief' en de handleiding van de toepassing bestempeld het blad als 'gedetailleerd'. In de recensie noemt PC Magazine Aladdin's eSafe Mail "de meest gepaste oplossing voor kleinere organisaties".

Over eSafe Mail: eSafe mail is een krachtige proactieve e-mail Content Security oplossing die bescherming biedt aan Microsoft Exchange en Lotus Notes groupware-servers. Het product scant zowel privé- als openbare mailboxen op schadelijke coderingen zoals virussen, wormen en Trojaanse paarden. De mailboxen worden direct gereinigd als er dergelijke codes aanwezig zijn. Naast de mailboxen beveiligt eSafe Mail ook het volledige SMTP-verkeer van en naar andere SMTP-mailservers. De software beheert desgewenst het volledige e-mailverkeer op basis van bedrijfsrichtlijnen. U kunt hierbij denken aan richtlijnen op het gebied van het controleren of volledig blokkeren van riskante attachments, schadelijke scripts, spam en andere ongewenste content.

Over Aladdin: Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van Internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en distributie van digitale content; van applicatie-software tot Internetgebruik en -toegang. Aladdin's klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het Internet bieden inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en
-productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdin's website: www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie