Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kwaliteit overheidssites continue gemonitord

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Bron: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Kwaliteit overheidssites continue gemonitord

Vanaf september 2001 zal de kwaliteit van alle internetsites van de overheid continue gemonitord worden. Sinds 1999 laat het programmabureau Overheid.nl al jaarlijks de kwaliteit van alle Nederlandse overheidswebsites onderzoeken. Dit heeft inmiddels geresulteerd in jaarrapportages in het najaar van 1999 en 2000. Vanaf dit jaar neemt Overheid.nl het onderzoek in eigen hand.

Overheidswebsites ontwikkelen zich geleidelijk van informatie-gerichte naar interactieve digitale platforms. De subsidies die minister Van Boxtel voor Grote Steden- en Integratiebeleid in het leven heeft geroepen hebben die ontwikkeling nadrukkelijk ondersteund. Daarnaast wordt op steeds ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie