Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nashuatec als eerste met concept voor documentstromen

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Nashuatec als eerste met geïntegreerd concept voor documentstromen PaperflowConnect totaaloplossing voor integratie papieren en elektronische documenten

Den Bosch, 29 mei 2001 - Nashuatec introduceert als eerste aanbieder een oplossing die papieren en elektronische documentstromen integreert. Met PaperflowConnect speelt Nashuatec in op de explosieve informatiegroei en enorme diversiteit aan elektronische communicatiemiddelen zoals het bewaren, bewerken, printen, e-mailen, doorsturen, scannen en kopiëren van informatie. Integraal documentmanagement is de filosofie die ten grondslag ligt aan PaperflowConnect. Integratie van papieren en elektronische informatie is nodig om in de behoefte aan snelheid, efficiency en gebruikersgemak van organisaties te kunnen voorzien. PaperflowConnect zorgt ervoor dat documentstromen in 'het kantoor van vandaag' beheersbaar blijven.

Papieren en elektronische documentstromen die ongestructureerd zijn, blijken tot tien à vijftien procent aan informatieverlies te leiden. Medewerkers die zoekgeraakte documenten willen terugvinden, zijn al snel twee uur aan de slag. Verder blijkt tijdverlies in de praktijk ook op te treden als printers en faxapparaten niet op de juiste plek staan.

Totaalconcept
PaperflowConnect lost deze problemen op door documentstromen te integreren in één totaalconcept. Het sluit aan op de specifieke werkwijze en automatisering van een organisatie, die voorafgaand aan de implementatie door Nashuatec in kaart wordt gebracht. Die informatie is nodig om de juiste mix van hard- en software te kunnen bepalen. Uitgangspunt is dat PaperflowConnect daarbij gebruikt maakt van bestaande systemen en expertise binnen de organisatie.

Efficiency
Martin Hooijmans, Marketing Manager Nashuatec, legt uit hoe PaperflowConnect is
ontstaan: "Documentstromen zijn mede door de opmars van elektronische communicatie voor veel bedrijven steeds belangrijker maar ook complexer en moeilijker beheersbaar geworden. Wij merkten dat veel van onze klanten met deze problematiek geconfronteerd werden. Om die reden hebben we een systematische aanpak ontwikkeld die grote en kleine bedrijven in staat stelt om meer efficiency te realiseren en primair met hun dienstverlening bezig te zijn. Daarbij hebben we ook rekening gehouden met het fenomeen thuiswerken, bijvoorbeeld via het internet of intranet. Beveiliging en autorisatie speelt daarom ook een belangrijke rol bij de implementatie van PaperflowConnect.

Meer informatie over PaperflowConnect is te vinden via: www.paperflowconnect.nl

Nashuatec is één van de merknamen waaronder NRG Group Benelux producten, diensten en knowhow aanbiedt op het gebied van de totale documentenstromen binnen organisaties. NRG Group Benelux is onderdeel van de Ricoh Group. NRG Group Benelux is ISO-14001 en ISO-9001 gecertificeerd voor de gehele organisatie (sales, service, logistiek, administratie, marketing, human resources).

Voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nashuatec
Aranka Zondag - Corporate Public Relations Manager Utopialaan 25, 5203 MB 's-Hertogenbosch
Tel: 073-645 2717
E-mail: (aranka.zondag@nashuatec.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie