Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 29-05-2001 Mediaberichten 29 mei 14.45 uur

Baarlo overvaller aangehouden (aanvulling)

BAARLO In Gorinchem is een 35-jarige man uit Roermond aangehouden onder meer op verdenking van het plegen van een overval op een tankstation aan de Napoleonsbaan. De man pleegde de overval daar op vrijdagavond 18 mei, waarbij een 46-jarige medewerkster uit Kessel is bedreigd met een steekvoorwerp. De man wordt er van verdacht verschillende overvallen te hebben gepleegd en werd daarvoor landelijk gezocht. In samenwerking met de politie Limburg-Zuid onderzoekt de politie in Gorinchem (regio Zuid-Holland-Zuid) deze zaken. De politie Limburg-Noord heeft het onderzoek naar deze overval overgedragen.

Herkenbosch diefstal golfclubs

HERKENBOSCH Uit een winkel aan de Stationsweg zijn in de nacht van maandag 21 mei golfartikelen gestolen met een waarde van zon honderdveertigduizend gulden. De inbrekers sloegen tegen vijf uur s morgens de winkelruit in en zagen kans in enkele minuten de winkel leeg te roven. Daarbij zijn tientallen duren golfclubs, maar ook tassen en andere artikelen gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie