Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste deelproject Taskforce 'Werken aan ICT' van start

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Eerste deelproject Taskforce 'Werken aan ICT' van start Minister Jorritsma verricht officiële opening leerportaal Acadoo

Amstelveen, 29 mei 2001 - Acadoo, een virtuele marktplaats waar vraag en aanbod van ICT-onderwijs duurzaam bij elkaar komen, wordt vandaag officieel geopend door Minister Jorritsma van Economische Zaken. Acadoo heeft als doel een bijdrage te leveren aan de kwalitatieve en kwantitatieve ontwikkeling van ICT-competenties binnen de Nederlandse beroepsbevolking. Het is een van de tien deelprojecten van de taskforce 'Werken aan ICT'.
Acadoo richt zich primair op de bedrijfssectoren financiële dienstverlening, ICT en telecommunicatie. Acadoo wordt gesteund door de Nederlandse vereniging van Banken, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie