Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 29-05-2001 Persbericht district Aa en Dommel

GRANATEN GEVONDEN, Vught

Maandagavond is door duikers van de brandweer een oefening gehouden in de IJzeren Man in Vught. Bij deze oefening werden door de duikers een zevental mortiergranaten aangetroffen. Deze granaten zijn afkomstig uit de tweede wereldoorlog. Door het explosieven opruimingscommando zijn de granaten dinsdagmorgen geruimd.

TE VEEL GEDRONKEN, Vught

In de nacht van maandag op dinsdag is een 39-jarige vrouw uit Vught bekeurd. Ze reed met een auto terwijl ze te veel gedronken had. De vrouw kreeg een rijverbod van 4 uur en de officier van justitie heeft de vrouw een transactievoorstel van fl. 1000,- gedaan. De controle vond plaats op de Willem Alexanderlaan in Vught.

INBRAAK AUTO, Cromvoirt

Dinsdagmorgen is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Sint Lambertusstraat in Cromvoirt. Van de auto werd een ruit ingeslagen. Een hoeveelheid kleding bestaande uit mantelpakjes, gilletjes en blazers werd gestolen. De waarde van de kleding loopt in de duizenden guldens.

AUTO GESTOLEN, Vught

De afgelopen dagen is vanaf de Kempenlandstraat in Vught een blauwe BMW 750 gestolen. De auto is voorzien van het Duitse kenteken GM-EZ967.

SLOPEN VAN ASBEST, Helvoirt

Een 53-jarige man uit Helvoirt is bekeurd omdat hij in Helvoirt een schuur aan het slopen was waarin asbest was verwerkt. Asbest mag alleen door een deskundig bedrijf verwijderd worden. De werkzaamheden werden door de man in eigen beheer gedaan, waardoor niet aan de voorwaarden werd voldaan.

SNELHEIDSCONTROLE

Dinsdagmiddag is op de Vijverbosweg in Vught snelheidscontrole gehouden. Van de 372 gecontroleerde voertuigen bleken er 82 harder te rijden dan de toegestane 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 85 km/u.

Op de Heusdensebaan in Haaren zijn dinsdagmorgen 31 van de 118 gecontroleerde voertuigen bekeurd omdat ze harder dan de toegestane 60 km/u reden. De hoogste snelheid hier was 84 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie