Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe router maakt gedeelde internettoegang mogelijk

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Draadloze multifunctionele router van SMC Networks

Nieuwe multifunctionele router maakt gedeelde internettoegang mogelijk en beschikt over geïntegreerde printserver en beveiligingsfuncties.

Brussel/Amsterdam, mei 2001 - SMC Networks, toonaangevende ontwikkelaar van netwerkproducten, introduceert een nieuwe draadloze router binnen haar Barricade-gamma. De oplossing groepeert in één enkele behuizing een Ethernet switch met drie 10/100 Mbps-poorten, een draadloos netwerktoegangspunt van 11 Mbps, een printserver en een NAT-firewall. De gebruikers van draadloze netwerken kunnen voortaan hun hogesnelheids-internettoegang delen en communiceren met andere werkplekken in het lokale netwerk, mits die zich binnen een straal van maximaal 450 meter bevinden.

De multifunctionele ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie