Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: Friesland

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 29-05-2001 Politieberichten van 29/5 (07.00 tot 13.00 uur)

Wijtgaard: fietser gewond
Bij een ongeval op de Bredyk is dinsdag om 09.00 uur een 14-jarige fietser gewond geraakt. De jongen reed met een groepje fietsers op het fietspad, dat stopte om de weg over te steken. De jongen fietste echter door, waarna een aanrijding volgde met een auto bestuurd door een 35-jarige inwoner van Sneek. De jongen werd met onbekend letsel per ambulance naar het MCL overgebracht.

Winsum: aanrijding vier auto`s
Bij een aanrijding op de Westergoawei waren dinsdag om 07.00 uur vier auto`s betrokken. De aanrijding ontstond toen een 33-jarige bestuurder uit Wommels linksaf sloeg en verzuimde voorrang te verlenen aan een hem tegemoetkomende auto, die bestuurd werd door een 31-jarige inwoner van Leeuwarden. Beide auto`s kwamen door de klap van de aanrijding tegen twee andere auto`s terecht. Alle bestuurders bleven ongedeerd, het verkeer liep tijdens de opruimingswerkzaamheden enige vertraging op.

Lemmer: inbraak gebouw
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in het onderhoudsgebouw op de begraafplaats aan de Straatweg. Nadat een deur was geforceerd, werden onder meer diverse gereedschappen en jerrycans met benzine weggenomen. Een 64-jarige inwoner van Lemmer deed aangifte.

Bureau Voorlichting & PR: 058 8808272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie