Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 29-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 29-05-2001 Mediaberichten 29 mei 17.15 uur (laatste berichten)

Steyl snelheidscontrole Samen minder

STEYL Bij een snelheidscontrole in het kader van het project Samen minder zijn dinsdagmorgen op de Roermondseweg 174 automobilisten bekeurd. Van de 1402 voorbijgangers was de hoogste snelheid 88 km/u, waar 50 km/u is toegestaan.

Blerick snelheidscontrole

BLERICK Bij een snelheidscontrole, dinsdagmiddag op de Eindhovenseweg, zijn 132 automobilisten bekeurd. Van de 737 voorbijgangers was de hoogste snelheid 113 km/u, waar 50 km/u is toegestaan. De hoge snelheden waar mee gereden wordt (5 automobilisten reden boven de 80 km/u) is reden voor de politie op dezelfde plaats veelvuldig te gaan controleren. Het stuk weg tussen de Stadsbrug en de kruising met de Antoniuslaan en wat verder de Burgemeester Gommanslaan, is absoluut ongeschikt voor de snelheden die daar nu door sommige automobilisten worden gereden.

Wellerlooi verkeersgewonde (aanvulling)

WELLERLOOI Bij een aanrijding tussen een personenauto en een aanhangwagen is een 32-jarige man uit Lomm ernstig gewond geraakt en in het ziekenhuis opgenomen. Het slachtoffer reed rond kwart over negen over de Rijksweg Zuid in noordelijke richting. Tegemoet kwam een personenauto met aanhangwagen (bestuurd door een 61-jarige man uit Arcen), waarvan de aanhangwagen geladen met zand begon te slingeren. Dat slingeren werd zo fors dat de aanhangwagen, door het ontbreken van een hulpkoppeling, losschoot van de trekkende auto. De aanhangwagen kwam dwars over de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer te staan. Het slachtoffer botste tegen de aanhangwagen, belandde daardoor in de berm en reed tegen een boom, waarna de auto over de kop sloeg. Voor de gewonde man is de traumahelicopter ingezet maar niet gebruikt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen.

Wanssum - snelheidscontrole

WANSSUM Bij een snelheidscontrole op de Venrayseweg zijn dinsdagmorgen en middag 159 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 30 km/u. De snelheidsbeperking is ingesteld wegens wegwerkzaamheden. De hoogste snelheid die is gemeten, is 69 km/u. Op verzoek van buurtbewoners en aanliggende bedrijven is de controle uitgevoerd. Gelet op de gereden snelheden en het feit dat op het versmalde weggedeelte vrachautos personenautos (die zich wel aan de snelheid houden) inhalen, zal de controle vaker worden gehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie